Πολιτιστικά

''Ταξιδεύοντας στον κόσμο'', "Ένα ταξίδι στην Ήπειρο "

γράφει ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδη

Από την συχνότητα του www.nstv.gr/nstvlive και την εκπομπή "Ταξιδεύοντας στον Κόσμο" με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη παρουσιάστηκε το θέμα "Ένα ταξίδι στην Ήπειρο " με την Δημοσιογράφο και Συγγραφέα, Άννα Στεργίου .

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής έγινε μια παρουσίαση για την καταγωγή,τα νεανικά και φοιτητικά της χρόνια της κας. Στεργίου.

Έπειτα μιλήσαμε για την δημοσιογραφική της πορεία και τις εμπειρίες της  στις εφημερίδες ,περιοδικά,sites σε όλα τα είδη ρεπορτάζ(επαρχιακό, ελεύθερο, ταξιδιωτικό, ειδησεογραφία αλλά και εκπαιδευτικά και καλλιτεχνικά θέματα και θέματα λαϊκού πολιτισμού) καθώς έχει πραγματοποιήσει δημοσιογραφικές αποστολές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής παρουσιάσαμε το συγγραφικό της έργο.

Η Αννα έχει γράψει το μυθιστόρημα  με τίτλο «Τα μάτια του φόβου» από τις Εκδόσεις Λιβάνη το 2004 ενώ το 2014 ολοκλήρωσε το διήγημα «Τάσος Χαλκιάς : Το φύσημα του Θεού» από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη.

Το διήγημα «Τάσος Χαλκιάς : Το φύσημα του Θεού» θα παρουσιαστεί από το Σύλλογο Ηπειρωτών Νέας Σμύρνης-Παλαιού Φαλήρου “H Τιτάνη”, τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη και το βιβλιοπωλείο Εμποροσχολική αγορά, την Παρασκευή 11-5-2018 στις 19:30 μμ στο Ψηφιακό Μουσείο Ν. Σμύρνης.

Δείτε το βίντεο…

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια