Πολιτιστικά

''Ταξειδεύοντας στον κόσμο'': "Ένας φωτογράφος ταξιδεύει μαζί μας.

γράφει ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Από την συχνότητα του www.nstv.gr/nstvlive και την εκπομπή "Ταξιδεύοντας στον Κόσμο" με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, παρουσιάστηκε το εξής θέμα: "Ένας φωτογράφος ταξιδεύει μαζί μας".Με καλεσμένο :Tον Νεοσμυρνιώτη Φωτογράφο Παύλο Κωνσταντινίδη.

Στην Αρχή της εκπομπής ο Παύλος Κωνσταντινίδης μας μίλησε για τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια στην Νέα Σμύρνη, τις σπουδές του στο ΕΚΠΑ καθώς και για την επαγγελματική του διαδρομή στον τομέα των καλλυντικών.

Ακόμη μας είπε πως από νεαρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με την φωτογραφία και να μαθαίνει αρκετά πράγματα δίπλα σε έμπειρους φωτογράφους.

Την επαγγελματική καριέρα στην φωτογραφία  απο το 1985 την οφείλει όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε σε φίλους του ,οι οποίοι "τον έσπρωξαν" να ασχοληθεί με την φωτογραφιά και πιο συγκεκριμένα  με την διαφημιστική φωτογραφία.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε  πως από το 2005 δραστηριοποιείται στην δημιουργική φωτογραφία και πως μέσα από το φακό"αποθανατίζει" το περιβάλλον με τη δική του ματιά,φτάχνοντας έτσι την δική του πργατικότητα.Επεκτείνοντας αυτή την διαφορετικότητα, δημιουργεί εικόνες χρησιμοποιώντας τα μέσα που του δίνει η τεχνολόγια,ξεφεύγοντας από τον σκοτεινό θάλαμο. 

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής τον ρωτήσαμε να μας πεί για τις προηγούμενες εκθέσεις φωτογραφίας καθώς και τα μελλοντικά του σχέδια.

Μας ανακοίνωσε τι πρόκειται να περιμένουμε τις επόμενες μέρες να δούμε και πιο συγκεκριμενά την έναρξη της 9ης  ατομικής του έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο : ΓΥΝΑΙΚΩΝ,μικρές και πολύ μικρές εικόνες. Με πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Η οποία θα πραγματοποιηθεί στην GALLERIE ASTRA απο τις 16/4 εως και τις 29/4.

Δείτε το βίντεο....

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια