Αθλητικά

Συνεχίζει στον Μίλωνα ο Γιώργος Δεναξάς

Στην οικογένεια του Μίλωνα για άλλα τρία χρόνια θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Γιώργος Δεναξάς, με τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης να ανακοινώνει επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή. Ο Γιώργος Δεναξάς είχε μια απόλυτα επιτυχημένη πρώτη χρονιά στον Μίλωνα, αφού υπό τις οδηγίες του η γυναικεία ομάδα βόλεϊ κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Β' Εθνική ΕΣΠΕΔΑ και πήρε την άνοδο στην Α2, ενώ η ομάδα Νεανίδων αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ΕΣΠΕΔΑ και έφτασε μια ανάσα από την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου:

"Σε αντιστοίχιση με την απόλυτη ικανοποίηση της Διοίκησης του Συλλόγου μας για το έργο και τα αποτελέσματα, κατά τη διάρκεια της πρώτης χρονιάς συνεργασίας με τον Coach Γιώργο Δεναξά, αποφασίσθηκε η επέκταση της συνεργασίας μας για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ο Coach Δεναξάς εκτός από την Γυναικεία ομάδα του Συλλόγου, αναλαμβάνει και την πλήρη εποπτεία του τμήματος βόλεϊ του Μίλωνα, ξεκινώντας από τις Ακαδημίες και τα αναπτυξιακά τμήματα.

Γιώργο σ’ ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία και είμαστε σίγουροι ότι o στόχος μας για εδραίωση της Γυναικείας μας ομάδος στις Εθνικές κατηγορίες, όσο υψηλότερα γίνεται, καθώς και η σταδιακή ισχυροποίηση των αναπτυξιακών μας τμημάτων θα πραγματοποιηθεί και θα μας χαρίζει ευχάριστες στιγμές για τα χρόνια που ακολουθούν.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΝΣ Μίλων".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια