Αθλητικά

Τα φιλικά της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου

Πέντε φιλικές αναμετρήσεις θα δώσει η μπασκετική ομάδα του Πανιωνίου στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ.Οι "κυανέρυθροι" θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τους Αμύντα, ΠΑΟΚ, Άρη, Λαύριο και Alexandria Sport Club.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν έχει αρχίσει με προπονήσεις στο “Σοφία Μπεφόν“ και η ΚΑΕ Πανιώνιος έχει προγραμματίσει πέντε φιλικά, στα οποία ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Λίβανος θα έχει τη δυνατότητα να τη μοντάρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας θα διεξαχθεί στις 10 Σεπτεμβρίου με τον Αμύντα και θα είναι προπονητικού χαρακτήρα, ενώ στη συνέχεια ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, όπου θα λάβει μέρος στο τουρνουά-θεσμός της πόλης, τα “Μαυροσκούφεια” στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα αντιμετωπίσει στις 14 Σεπτεμβρίου τον ΠΑΟΚ και στις 15 Σεπτεμβρίου τον Άρη αντίστοιχα.

Ακολουθεί το φιλικό με το Λαύριο στις 18 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 21 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί το φιλικό με το Alexandria Sport Club.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών:

10/9: Αμύντας*
14/9: ΠΑΟΚ (“Μαυροσκούφεια”)
15/9: Αρης (“Μαυροσκούφεια”)

18/9: Λαύριο
21/9: Alexandria Sport Club
*Το συγκεκριμένο φιλικό θα είναι προπονητικού χαρακτήρα

Η δουλειά έχει αρχίσει και ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ είναι ΕΔΩ για να φανεί αντάξιος των απαιτήσεων!"

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια