Κοινωνία

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νέας Σμύρνης: Κήρυξη 2ωρης στάσης εργασίας από 14.00 εώς 16.00 Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

ΣΥΛΛΟΓΟΣ       ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                                     Ν. ΣΜΥΡΝΗ  9 Μαρτίου 20201

 Π.Ε.  ΝΕΑΣ  ΣΜΥΡΝΗΣ                                                                  

 « Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ  ΣΜΥΡΝΗΣ »                                                             ΑΡ. ΠΡΩΤ: 512

Πληροφορίες: Μελαμπιανάκη Ζέττα  τηλ. 6977 885092                                                           

Καραμπά Σοφία τηλ. 6943 879575                                                                                                                                                      http://syllogospensmyrnis.weebly.com/                                  syllogosnsm@gmail.com

 ΠΡΟΣ: Δ Διεύθυνση,  κ. Διευθύντρια Δ Διεύθυνσης Αθηνών, ΜΕΛΗ ΜΜΕ

ΚΗΡΥΞΗ

 ΔΙΩΡΗΣ  ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ 14.00 ΕΩΣ 16.00

 ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νέας Σμύρνης κηρύσσει δίωρη στάση εργασίας από τις 14.00 ΕΩΣ ΤΙΣ 16.00 για τους παρακάτω λόγους:

Α. Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την άγρια και γενικευμένη αστυνομική καταστολή που έλαβε χώρα την Κυριακή 7 Μαρτίου στην πλατεία και στην περιοχή του Άλσους της Νέας Σμύρνης, χωρίς καμιά αφορμή.

Β. Απαιτούμε την πλήρη απαλλαγή από κάθε κατηγορία της συναδέλφου μας Νιόβης Καλοκύρη, αναπληρώτριας δασκάλας του 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης και του συντρόφου της καθώς και όλων των συλληφθέντων νέων, ορισμένοι από τους οποίους χτυπήθηκαν ανηλεώς από τα «όργανα της τάξης».

Γ. Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων αστυνομικών που ασέλγησαν αναίσχυντα στα κορμιά και τις ψυχές της νεολαίας μας, που χλεύασαν και απείλησαν, που τρομοκράτησαν μικρά παιδιά με τους γονείς τους!

Δ. Απαιτούμε από το Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο συγκαλείται εκτάκτως την Πέμπτη 11/3, να καταδικάσει έντονα και απερίφραστα την αστυνομική βία της προηγούμενης Κυριακής, να ζητήσει την απαλλαγή και των 11 συλληφθέντων από όλες τις ψευδείς κατηγορίες και την παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων «οργάνων της τάξης»  που συμπεριφέρθηκαν σαν στρατός κατοχής στην πόλη μας.

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια