Αθλητικά

Την Τρίτη (28/4) η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της Super League

Για την Τρίτη (28/4) προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί εκτός απροόπτου η νέα τηλεδιάσκεψη της Super League, ώστε να συζητηθεί τι μέλλει γενέσθαι με το φετινό πρωτάθλημα.

Μέχρι τότε, θα έχουν μεσολαβήσει κάποιες πολύ σημαντικές ημέρες που αναμένεται να κρίνουν πολλά όσον αφορά την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης. Συγκεκριμένα, σήμερα (23/4) είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Εκτελεστικής της UEFA, από όπου μπορεί να προκύψουν νέα δεδομένα όσον αφορά τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αύριο Παρασκευή (24/04) είναι προγραμματισμένη η τηλεδιάσκεψη των προέδρων των ευρωπαϊκών λιγκών, στην οποία θα αναλυθούν τα δεδομένα σε κάθε χώρα ώστε να παρθούν κάποιες κοινές αποφάσεις, όσο αυτό είναι εφικτό. Τέλος, την ερχόμενη Δευτέρα (27/4) αναμένεται να ανακοινωθούν σημανικές κυβερνητικές αποφάσεις όσον αφορά τα περιοριστικά μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ. 

Πάντως, ακόμη και αν υπάρξουν νέα δεδομένα, πολύ δύσκολα θα έχουμε οριστικές αποφάσεις και σε αυτή τη νέα τηλεδιάσκεψη της Super League. Μέσα στον Μάιο εκτιμάται πως θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα, όλα όμως εξαρτώνται πάντα από την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια