Αθλητικά

Super League: Μέχρι 300 άτομα σε κάθε αγώνα

Μέχρι 300 άτομα θα επιτρέπεται να παρευρίσκονται σε κάθε αγώνα με την επανέναρξη της Super League, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο. Στα άτομα αυτά θα περιλαμβάνονται οι αθλητές, οι προπονητές, οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί, οι αστυνομικοί, οι αξιωματούχοι αλλά και οι υπεύθυνοι του γηπέδου.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει το πρωτόκολλο:

1. Σε κάθε αγώνα, θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες προσπάθειες ώστε το προσωπικό που θα απασχοληθεί, να περιοριστεί στο απολύτως αναγκαίο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

2. Ο μέγιστος αριθμός όλων των παρευρισκομένων, ανά πάσα στιγμή, σε μία εγκατάσταση, δε θα πρέπει να υπερβαίνει, σε καμία περίπτωση, τα 300 άτομα.

3. Ο κάθε παρευρισκόμενος στην αθλητική εγκατάσταση οφείλει να παραμένει στους χώρους αρμοδιότητάς του και να μην μετακινείται σε άλλους χώρους.

Για παράδειγμα, ο μέγιστος αριθμός των αξιωματούχων στους πάγκους μπορεί να είναι 26 άτομα, οι διαπιστευμένοι της γηπεδούχου ομάδας 9 και της φιλοξενούμενης 4.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου (Άρης-ΑΕΚ, ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ) αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια