Εκλογικά

Στο ''Καφέ Αμμος'' η ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας με πολύ κόσμο

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στη Νέα Σμύρνη διοργάνωσε στο καφέ ΑΜΜΟΣ εκδήλωση με γεύμα με σκοπό μεταξύ άλλων τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ φιλελεύθερων μελών της Νέας Σμύρνης αλλά και άλλων περιοχών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, μέλη του Δ.Σ. της Δημ.Τ.Ο., Βουλευτές, εκπρόσωποι Βουλευτών και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Νέας Σμύρνης. Τη εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Ζωή Ράπτη, γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας και Κόμματος της Ν.Δ., και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, πρ.Υπουργός. Εντύπωση προκάλεσε η απουσία του αντιπροέδρου της Δημ.Τ.Ο. Αντρέα Πάγκαλη και του μέλους του Δ.Σ. της Δημ.Τ.Ο. Μανώλη Γρηγοράκη.

Ο Ιωάννης Καλλιάνος, πρ.Εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων και σημερινό μέλος της Ν.Δ., μιλώντας στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της πόλης www.nstv.gr, δήλωσε πως επέστρεψε «στην οικογένειά του» και πως η ζεστή υποδοχή που έλαβε από το κόμμα του δίνει ώθηση για να συμμετέχει στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη της προσπάθειας της Ν.Δ. Δεν παρέλειψε να τονίσει το σημαντικό έργο των Τοπικών Οργανώσεων γενικότερα αλλά και αυτής της Ν.Σμύρνης ειδικότερα.

Η Μαρία Σταυρινούδη, πρ.Βουλευτής Χίου, δήλωσε πως πάντα προσπαθεί να στηρίξει τις εκδηλώσεις των Δημ.Τ.Ο. και τόνισε το γεγονός πως τέτοιες εκδηλώσεις βοηθάνε στελέχη και πολιτευτές να αναδείξουν αλήθειες της πολιτικής ζωής του τόπου. Τέλος, αναφέρθηκε στο προσφυγικό θέμα που αντιμετωπίζουν κυρίως τα νησιά, χαρακτηρίζοντας το εθνικό ζήτημα και ολοκλήρωσε λέγοντας πως η Κοινωνία χρειάζεται συσπείρωση, ενότητα και ομοψυχία.

Ο Γρηγόρης Μαρινάκης, πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Ν.Σμύρνης, δήλωσε την ικανοποίησή του για την προσέλευση του κόσμου παρά τις δυσκολίες της ημέρας και σχολίασε πως τέτοιες δραστηριότητες δυναμώνουν και συσπειρώνουν τη φιλελεύθερη παράταξη της πόλης.

Η Θεοτόκη – Τίτη Ντολαπτσή, πολιτεύτρια της Ν.Δ., τόνισε πως η εκδήλωση ήταν ευκαιρία και για την ίδια να γνωρίσει καλύτερα πολιτευτές, ενεργούς Νεοδημοκράτες αλλά και γενικότερα φιλελεύθερους Νεοσμυρνιώτες.

Τέλος, η Κορίνα Δαμουλιάνου, πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Καλλιθέας, Τομεάρχης της ΟΝΝΕΔ σε θέματα ειδικών πληθυσμιακών ομάδων και πολιτεύτρια της Ν.Δ., σχολίασε πως η Ν.Δ. έχει και άλλο πρόσωπο, αυτό της παρέας, ενώ μιλώντας για την υποψηφιότητά της, είπε πως η Ν.Δ. δίνει ξεκάθαρα ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα αλλά και νέες ηλικίες.

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια