Αθλητικά

Στη ''Θέση τους'' βάζουν τους πάντες οι Πάνθηρες

Η ανακοίνωση των Πανθήρων που λέει πολλά!!!

''Βαριά η κληρονομιά για όποιον αγαπά και συναισθάνεται το ειδικό βάρος του να λέει : «Είμαι Πανιώνιος».Με αυτό και μόνο τον γνώμονα λειτουργήσαμε στην φρικτή, από κάθε άποψη, κίνηση της Κ.Α.Ε Πανιώνιος.Πάντοτε σεβόμαστε τα χρήματα που μπαίνουν στον Σύλλογο και αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες των ανθρώπων που τα βάζουν, σε όποιο άθλημα και να’ ναι.

Όμως αυτό δεν σημαίνει πως τα λεφτά εξασφαλίζουν και ασυλία.Λάθη, φυσικά και δικαιολογούνται (όπως έχει γίνει πολλές φορές κατά το παρελθόν), η επανάληψή τους όμως που καταδεικνύει είτε ανικανότητα είτε δόλο, δεν συγχωρούνται.

Ο Πανιώνιος δεν ανήκει σε κανέναν επειδή έβαλε τα φράγκα του.Ο Πανιώνιος ανήκει στα 128 χρόνια της ιστορίας του και ανήκει στον κόσμο που από μικρά παιδιά μέχρι την μέρα που θα κλείσουν τα μάτια τους, στηρίζουν, ξεροσταλιάζουν και τρέχουν γι’ αυτόν.

Κλείνουμε την παρένθεση των τελευταίων ημερών θέλοντας να επισημάνουμε δύο πράγματα.

1ον Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο όλων των ομάδων που στήριξαν ηθικά με μηνύματα συμπαράστασης τον αγώνα μας.Ήταν και για μας ένα μάθημα οπαδικής αλληλεγγύης που μας προβλημάτισε ευχάριστα ως αναφορά τις μελλοντικές μας κινήσεις σε σχέση με την συνοχή της ταξικής ενότητας που μπορεί και πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στα παιδιά των κερκίδων.

2ον Καλούμε την ομάδα μπάσκετ, τους παίκτες κυρίως, να πεθάνουν στο παρκέ στα επόμενα τρία παιχνίδια.Ο Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης αξίζει και πρέπει να μείνει στην Α1.

Καλούμε επίσης, τον κόσμο του Πανιωνίου να στηρίξει μαζί μας, τώρα στο τέλος, με λύσσα όλα μας τα τμήματα.Μπάσκετ ανδών για την σωτηρία, μπάσκετ γυναικών για 2η θέση στο πρωτάθλημα στην καλύτερη πορεία της ομάδας μετά το πρωτάθλημα, πόλο ανδρών για σωτηρία.

Επόμενο δυναμικό ραντεβού : Κυριακή 14.00 – Αρτάκης, τελευταία αγωνιστική μπάσκετ γυναικών, Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης – Φάρος Κερατσινίου.

Όλοι στο πεταλάκι!

Υ.Γ. Την ώρα που η οικογένεια του Πανιωνίου και όλη η φίλαθλη χώρα επικροτεί και συστρατεύεται με τις θέσεις και τον αγώνα μας, μια απειροελάχιστη μερίδα μούργας και κατάλοιπων του παρελθόντος ασχημονεί εναντίον μας, φυσικά όχι κατά πρόσωπο αλλά μέσα από την ασφάλεια του πληκτρολογίου.Είμαστε πάντα ανοιχτοί στην κριτική (τις Τετάρτες στην ανοιχτή συνέλευση), θα διαλύσουμε όμως οποιαδήποτε εσωτερική νυφίτσα προσπαθεί να μας κάνει κακό.

Είμαστε μια γροθιά και με αυτή θα σας τσακίσουμε. Τα «συγγνώμη» έκανα μαλακία, τελείωσαν. Από δω και πέρα, η «μαλακία» θα φέρνει φάπες ..''

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια