Αθλητικά

Ροκ συναυλία για τον Ανδρόγεω Σαμψάκη διοργάνωσε η ενόργανη του Πανιωνίου

Ο Ανδρόγεως Σαμψάκης, αν και μόλις 17 ετών, είναι πρωταθλητής στις καταδύσεις, έχοντας κερδίσει πολλές διακρίσεις για τη χώρα μας, όπως τα δύο χρυσά μετάλλια και το ένα χάλκινο που κατέκτησε στους Βαλκανικούς Αγώνες του περασμένου Μαΐου. Στις 25 Σεπτεμβρίου τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα κατά τη διάρκεια προπόνησής του στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις και από τότε πραγματοποιεί τον δικό του μακρύ και δύσκολο δρόμο της αποκατάστασης, με την ευχή όλων μας να καταφέρει να βγει νικητής και από αυτόν τον αγώνα.

Στα εκπαιδευτήρια Μαλλιάρα διοργανώθηκε από το τμήμα ενόργανης γυμναστικής του Πανιωνίου μία συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην προσπάθεια αυτή που κάνει ο Ανδρόγεως. Στη συναυλία πήραν μέρος τρία συγκροτήματα από το Μουσικό Σχολείο Αλίμου, οι “Still Tuning”, οι “Music Virus” και οι “Jack to Jack”, τα οποία έπαιξαν για περίπου δύο ώρες κλασσικά ξένα αλλά και ελληνικά κομμάτια της ροκ, προσφέροντας μία όμορφη μουσική βραδιά σε όσους παρευρέθηκαν. Να σημειώσουμε πως λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας υπήρξε επικοινωνία μέσω skype με τον πατέρα του Ανδρόγεω αλλά και με τον ίδιο τον αθλητή, ο οποίος είχε τη δυνατότητα με αυτόν τον τρόπο να παρακολουθήσει ολόκληρο το μουσικό αυτό event.

Η έφορος του τμήματος ενόργανης του Πανιωνίου, Όλγα Φανδρίδου, μίλησε στην κάμερα του Nstv για την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση: “Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία, ήρθε αρκετός κόσμος και το καλύτερο είναι ότι τα χρήματα θα πάνε για καλό σκοπό. Ο Πανιώνιος είναι πάντα δίπλα στα παιδιά και αυτό το δείχνει κάθε φορά”.

Από τη μεριά της, η Μαρία Δημητριάδη, μητέρα μιας από τις αθλήτριες της ενόργανης του Πανιωνίου, είπε: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην προσπάθεια που κάνει ο αγωνιστής και νικητής Ανδρόγεως. Είμαι σίγουρη πως πολύ σύντομα θα είναι κοντά μας γιατί το θέλει ο ίδιος και γιατί το θέλει ο κόσμος που τον αγαπάει”.

Η Σοφία Θέου, μέλος του συγκροτήματος “Jack to Jack”, μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία της και έστειλε το δικό της μήνυμα στον Ανδρόγεω: “Ήταν μια πολύ ξεχωριστή βραδιά, γι' αυτό και μεις ζητήσαμε να παίξουμε εδώ. Μας συγκίνησε ιδιαίτερα το ότι βοηθήσαμε για αυτόν τον σκοπό και νιώσαμε πολύ όμορφα. Στον Ανδρόγεω εύχομαι τα καλύτερα. Εμείς θα βοηθάμε όπου και όποτε μπορούμε για εκείνον”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η ψυχολόγος Τένια Μακρή, η οποία μας μίλησε για τις εντυπώσεις της και έδωσε τη δική της συμβουλή στον Ανδρόγεω: “Είναι συγκινητικό που όλα αυτά τα παιδιά συγκεντρώθηκαν για να προσφέρουν αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα για τον Ανδρόγεω. Είχαν επαγγελματισμό, συνέπεια, σκληρή προετοιμασία και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο. Αυτό που θα έλεγα εγώ στον Ανδρόγεω είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται όπως ξέρει. Είναι μια δοκιμασία που θα τον κάνει πολύ δυνατό, πολύ μαχητικό. Θα πρέπει να κρατήσει την ψυχή του υγιή και ισορροπημένη ούτως ώστε να μπορέσει να αντέξει όλη αυτή τη δοκιμασία την οποία περνάει”.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια