Εκλογικά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνεχίζουμε με τη Νέα Αριστερά για μια δικαιότερη Ελλάδα

Συνεχίζουμε με τη Νέα Αριστερά για μια δικαιότερη Ελλάδα

 

Η Νέα Αριστερά Νέας Σμύρνης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες και όλους, τους 1.305 πολίτες (περίπου 5%), που επέλεξαν να την εμπιστευτούν με την ψήφο τους.

Δώσαμε με πολλές και πολλούς μια ωραία, δύσκολη και ίσως άνιση πολιτική και κοινωνική μάχη που ξεκίνησε πριν από έξι μήνες με στόχο την ανασυγκρότηση της ριζοσπαστικής, ανανεωτικής, οικολογικής, πλουραλιστικής, φεμινιστικής και δικαιωματικής Αριστεράς στη χώρα μας.

Οι κάλπες άφησαν μια πικρία όχι μόνο στη Νέα Αριστερά, αλλά  σε όλο τον προοδευτικό, δημοκρατικό και αριστερό κόσμο, γιατί η ήττα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν συνοδεύτηκε από την ενίσχυση του προοδευτικού και αριστερού χώρου, αλλά μιας επικίνδυνης ακροδεξιάς, που φθάνει περίπου στο 20%.

Στη Νέα Σμύρνη, η ακροδεξιά σταμάτησε στο 11% αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι παρά την πληθυσμιακή αύξηση της πόλης μας, αυτή διατηρεί τις δημοκρατικές και προοδευτικές της αξίες.

Η Νέα Αριστερά στη Νέα Σμύρνη και σε όλη την Ελλάδα, θα συνεχίσει τους αγώνες της μέσα και έξω από τη βουλή, στους δρόμους και της πλατείες, στους χώρους εργασίας και τα πανεπιστήμια, με τις οργανώσεις των εργαζομένων, των φοιτητών και τα κινήματα των πολιτών με στόχο την ανατροπή της δεξιάς.

Ευχαριστούμε τέλος, όσες και όσες έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον αγαπημένο μας Νεοσμυρνιώτη υποψήφιο, που ίσος μεταξύ ίσων ήρθε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης τόσο στην πόλη μας όσο και στην Ελλάδα.   

 

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια