Αθλητικά

Πρωτάθλημα ενός γύρου στη Γ' Εθνική ανακοίνωσε η ΕΠΟ

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, το φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα διεξαχθεί σε έναν μόνο γύρο, όταν και εφόσον δοθεί το "πράσινο φως" για να ξεκινήσουν οι αγώνες. Οι ομάδες θα μπορούν έως τις 3/3 να στείλουν έγγραφο στην Ομοσπονδία με το οποίο θα γνωστοποιούν αν προτίθενται να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα ή όχι, ενώ όσες ομάδες δεν πάρουν μέρος θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα. Παράλληλα, μειώνεται κατά 50% η αμοιβή διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις.

Επίσης η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια