Κοινωνία

Πρόταση Βράβευσης μαθητών από την Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων. Δεν έχει απαντήσει ο Συρίγος ακόμα;

Μία εξαιρετική ιδέα είχε..όχι και τόσο πρόσφατα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Νέας Σμύρνης. Πρότειναν στο Δήμο από τις 14 Σεπτεμβρίου και πιό συγκεκριμένα στον πρώην Αντιδήμαρχο και σημερινό Εντεταλμένο Παιδείας Πολύδωρο Συρίγο να βραβεύσει όλους τους μαθητές της Νέας Σμύρνης δημόσιων φυσικά σχολείων που πέτυχαν στις περασμένες εξετάσεις στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Φυσικά η Αιγίδα του Δήμου για λόγους οικονομικούς και χωροταξικούς κρίνεται απαραίτητη από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Νέας Σμύρνης όπως γίνεται κατανοητό και από την επιστολή που απεστάλει και σε εμάς.

Ο συμπαθής εντεταλμένος Παιδείας φαίνεται αυτή τη φορά να επεξεργάζεται από 14 Σεπτεμβρίου το θέμα. Ισως τα παιδιά να είναι πολλά, ίσως να μην υπάρχουν δημοσιοι χώροι πολύ μεγάλης χωρητικότητας , ίσως να έχει ήδη απαντήσει με κάποια πρόταση, ίσως και όχι. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση.

Ο Δήμος μπορεί φυσικά να επεξεργάζεται το αίτημα μεταξύ εντεταλμένων και Αντιδημάρχων και τελικά να δωθεί μια 'λύση' στην εξαιρετική αυτή ιδέα.

Ισως το 'Αρτάκης' ή ένας κινηματογράφος να είναι κατάλληλοι χώροι να φιλοξενήσουν μια τόσο μεγάλη εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα που θα δώσει χαρά σε γονείς και παιδιά αλλά και προβολή σε όσους την χρειάζονται...Απλά ας μην φτάσουν οι επόμενες εξετάσεις. Οχι τίποτε άλλο μετά δε θα φτάνει ούτε γήπεδο...

Και καθώς δεν έχουμε ενημέρωση για κάποια απάντηση από πλευράς Συρίγου, να θυμίσουμε πως πάντα υπάρχει και η επιλογή απάντησης - σφραγίδας ΚΔΑΠ, η οποία έχει άλλωστε χρησιμοποιηθεί ήδη με επιτυχία!!!!!!!!! και ακολουθεί και παρακάτω 

''Σε συνέχεια του από .../.../2016 εγγράφου σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος Νέας Σμύρνης έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες  ενέργειες για την υλοποίηση των....... ενημερώνοντας κατάλληλα όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
Η υλοποίηση των ........ θα γίνει σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις και το ισχύων θεσμικό πλαίσιο χρήσης των ....
Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος Νέας Σμύρνης είναι υποχρεωμένος να τηρήσει τους κανόνες ασφαλείας και συντήρησης των ...
Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία''.

 Ακολουθεί το αίτημα της Ενωσης Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Νέας Σμύρνης

"ΠΡΟΣ: Τον Κο Δήμαρχο Νέας Σμύρνης

Κοιν : Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Παιδείας

Κύριε Δήμαρχε,

το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Νέας Σμύρνης με ομόφωνη απόφασή του, έχει την πρόθεση για πρώτη φορά φέτος να επικεντρώσει την προσοχή του στα παιδιά/μαθητές που αποφοίτησαν από τα δημόσια σχολεία της πόλης μας, καταφέρνοντας να επιτύχουν τους στόχους που έθεσαν και να εισαχθούν στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Για την υλοποίηση και την επιτυχημένη επίτευξη του πιο πάνω σκοπού, απευθυνόμαστε σε σας, προκειμένου να ζητήσουμε τη συνεργασία σας, θέτοντας υπό την αιγίδα σας, την προτεινόμενη δράση.

Θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό τα νέα παιδιά που επί σειρά ετών φοίτησαν στα δημόσια σχολεία της πόλης μας και με τις επιτυχίες τους έκαναν περήφανους όλους μας, να τύχουν μιας ελάχιστης, έστω συμβολικής, τιμητικής διάκρισης, που να σηματοδοτεί ότι η πόλη στην οποία μεγάλωσαν και μορφώθηκαν αναγνωρίζει την προσπάθειά τους.

             Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 ΘΩΜΑΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ  

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΟΥΓΑΡΗ - ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια