Αθλητικά

''PreGame το Σ/Κ'' με τον Μπάμπη Σακαλίδη από τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Μίλωνα

γράφει ο Στάθης Σαμίδης

Καλεσμένος στην εκπομπή pregame του Σκ ήταν ένας εκ των προπονητών της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Μίλωνα, ο κύριος Μπάμπης Σακαλίδης. Έτσι στη νέα, πλέον, ώρα της εκπομπής 21:00 με 22:00 συζητήθηκαν και έγινε ανάλυση για ό,τι αφορά το Μίλωνα και όχι μόνο.

Αρχικά, η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τις ακαδημίες και τις ηλικιακές ομάδες που αφορούν αυτές στο Μίλωνα. Παράλληλα, έγινε αναφορά και στο τουρνουά Δημόπουλος που γίνεται αυτή την περίοδο στο Μπραχάμι και που η ομάδα κατέχει την τέταρτη θέση μέχρι στιγμής. Η καλή δουλεία που γίνεται στις ακαδημίες σε συνδυασμό με την προπόνηση και την τακτική είναι λόγοι που όπως μας είπε ο coach έχουν δημιουργήσει πολλά ταλέντα στη χώρα μας, τόσο σε μικρές όσο και σε μεγάλες ομάδες.

Η πιο σημαντική στιγμή της κουβέντας μας, όμως, ήταν το μήνυμα που πέρασε ο coach στους ακροατές. Η σύνδεση λοιπόν του σχολικού και του εξωσχολικού αθλητισμού είναι αυτό που θέλει να περάσει ως φιλοσοφία στο Μίλωνα και είναι κάτι που γίνεται στο εξωτερικό αλλά όχι στη χώρα μας. Εκεί πρέπει να επικεντρωθούν και οι άλλες ακαδημίες προκειμένου να βγάλουν σωστούς και ολοκληρωμένους αθλητές.

Τέλος, η κουβέντα μας ολοκληρώθηκε με μια γενική αναφορά στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και τον τρόπο παιχνιδιού στο εξωτερικό, αλλά και των ομάδων της Σούπερ Λιγκ. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην άλλη ομάδα της πόλης μας τον Πανιώνιο, που φέτος είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Share this Post:

Συντάκτης Στάθης Σαμίδης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια