Αθλητικά

Καταγγελία για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Μπράντον Μπάουμαν

Ο παίκτης του Πανιωνίου Su Casa, Μπράντον Μπάουμαν, είναι αδικαιολογήτως απών από τις προπονήσεις της ομάδας την τελευταία εβδομάδα και όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η κυανέρυθρη ΚΑΕ, θα προχωρήσει σε καταγγελία της σύμβασης που έχει υπογράψει με τον μπασκετμπολίστα, λόγω της αντιεπαγγελματικής του συμπεριφοράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"H KAE Πανιώνιος Su Casa ενημερώνει ότι προχωρά σε καταγγελία της σύμβασης, που έχει υπογράψει με τον αθλητή Brandon Bowman.

Ο εν λόγω αθλητής επέδειξε παντελή έλλειψη επαγγελματισμού – σε μία τόσο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος – έχοντας εγκαταλείψει την χώρα μας και χωρίς καμία προειδοποίηση δεν παρευρέθη στις προπονήσεις της Δευτέρας (23/2), Τρίτης (24/2), Τετάρτης (25/2) και Πέμπτης (26/2), όντας αδικαιολογήτως απών, ενώ είναι σε ισχύ το υπογεγραμμένο συμβόλαιο που καθόριζε την συνεργασία των δυο πλευρών μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδους 2019-20.

Δυστυχώς, με την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά, θέτει σε κίνδυνο όλο τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας μας, με δεδομένο ότι, βάση του κανονισμού, δεν διατηρούμε δικαίωμα, ώστε να προβούμε στην αντικατάσταση του.

Ως εκ τούτου, το ΔΣ της ΚΑΕ αποφάσισε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την τιμωρία του παίκτη, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προασπίσει κάθε νόμιμο δικαίωμα της".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια