Αθλητικά

''PreGame to S/K'' με τον Κώστα Οικονομόπουλο από τον Κολοσσό Ρόδου

γράφει ο Στάθης Σαμίδης

Καλεσμένος στην εκπομπή pregame του Σκ ήταν ο γκάρντ του Κολοσσού Ρόδου και άλλωτε παίκτης του Μίλωνα, Κώστας Οικονομόπουλος.

Αρχικά, ο νεαρός παίκτης αναφέρθηκε στην ικανοποιητική χρονιά που είχε με τον Κολοσσό Ρόδου, όπου εξασφάλισε από νωρίς την παραμονή και κατέλαβε μια ικανοποιητική θέση στα πλέϊ οφ. Παράλληλα, τόνισε την συλλογική αλλά και ατομική δουλειά που γίνεται στην ομάδα αλλά και το όνειρο που έζησε παίζοντας αντίπαλος με έναν αθλητή «θρύλο» για τα ελληνικά δεδομένα, το Δημήτρη Διαμαντίδη, τον οποίο βράβευσε η ομάδα στο εντός έδρας παιχνίδι στη Ρόδο.

Επιπλέον, ο νεαρός γκάρντ αναφέρθηκε και στην Εθνική ομάδα, που όπως είπε είναι τιμή για κάθε αθλητή να αγωνίζεται σε αυτήν, αλλά και τις ηλικίες που αγωνίστηκε (u-16,u-18 και u-20).Τόνισε την χημεία που υπήρχε στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια καθώς ο κορμό ήταν ο ίδιος και τα παιδιά ήταν πάνω από όλα φίλοι, με το κλίμα και στις προπονήσεις να είναι εξαιρετικό

Επίσης, δεν ξέχασε να αναφερθεί και στην ομάδα που τον ανέδειξε και ανδρώθηκε μπασκετικά και δεν είναι άλλη από το Μίλωνα, εκεί όπου πέρασε σχεδόν όλη του την παιδική και εφηβική ζωή πρίν φύγεια για τον Πανιώνιο και μετέπειτα τον Κολοσσό Ρόδου. Τέλος, αναφέρθηκε ίσως στο πιο σημαντικό γεγονός δηλαδή στο ότι τα νέα παιδιά πρέπει να παίρνουν περισσότερο χρόνο στις ομάδες τους γιατί υπάρχει καλό υλικό στις ελληνικές ομάδες.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη φορά και αναμένουμε τη νέα σεζόν με περισσότερες επιτυχίες

περισσότερες αθλητικές παρουσίες στο www.nstv.gr/nstvLive κάθε Παρασκευή 21.00-22.00

Share this Post:

Συντάκτης Στάθης Σαμίδης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια