Πολιτιστικά

''Πολιτιστικές Διαδρομές Χτες και Σήμερα'' με τον εκπρόσωπο της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης

Από την συχνότητα του www.NSTV/Radiostring και την Εκπομπή «Πολιτιστικές Διαδρομές χθες και Σήμερα» φιλοξενήθηκε ο κος Θανάσης Τσιρίκος  Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης όπου Θέμα της εκπομπής ήταν :  “ Ένας Σύλλογος μία Ιστορία.”

Ξεκινώντας την  εκπομπή θέλοντας  να τονίσουμε τι σημασία αλλά και την μεγάλη αξία που έχει η Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης μέσα στο χρόνο κάναμε με τον Κο Τσιρίκο  μια μικρή ιστορική αναδρομή.

Στη συνέχεια  ο κος Τσιρίκος αναφέρθηκε στη δομή και λειτουργία του Συλλόγου κάνοντας εκτενή αναφορά στα πολιτιστικά τμήματα (εκμάθησης κρητικών και παραδοσιακών χορών - μουσικών οργάνων (κρητική λύρας λαούτου, μαντολίνου και ασκομπαντούρας) καθώς και του θεατρικού τμήματος.

Στη συνέχεια μας μίλησε για την μεγάλη συνεισφορά των :Eμμ. Ντακουνάκης και Γιώργο Περάκη οι οποίοι διατέλεσαν Πρόεδροι ΔΣ συνέβαλαν τα μέγιστα στη ανάπτυξη και λειτουργία του συλλόγου. 

Επιπλέον μας μίλησε για την παρουσία της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης στην Νέα Σμύρνη, την άριστη συνεργασία που διατηρεί με το Δήμο αλλά και τους άλλους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς της πόλης.

Τέλος μας ανάφερε τις πολυάριθμες και ποιοτικές δραστηριότητες του Συλλόγου που έγιναν το 2015 καθώς και για τις νέες δράσεις του Συλλόγου για το 2016.  

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια