Αθλητικά

Πάνθηρες για Αρτάκης: "Δεν δεχόμαστε άλλες αναβολές. Μόνο πράξεις".

Όσο ο χρόνος κυλά και ουσιαστική εξέλιξη για την ανέγερση του νέου κλειστού στην οδό Αρτάκης δεν υπάρχει, εξαντλείται η υπομονή του κόσμου και ειδικά των φίλων του Πανιωνίου, που βλέπουν τα τμήματα της ομάδας άστεγα εδώ και τόσους μήνες. Έτσι λοιπόν, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού πραγματοποίησαν χθες το βράδυ (3/2) πορεία διαμαρτυρίας ξεκινώντας από το κολυμβητήριο και φτάνοντας μέχρι την Πλατεία Νέας Σμύρνης, σε μια προσπάθεια να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός πως το θέμα του γηπέδου δε δείχνει για την ώρα να προχωράει. 

Οι Πάνθηρες μάλιστα έστειλαν και το δικό τους μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, το οποίο ανάρτησαν στη σελίδα τους στο facebook:

"Με σεβασμό στην πόλη μας και στις δημοτικές αρχές της, δείξαμε για ένα μεγάλο διάστημα υπομονή, τηρώντας στάση αναμονής στο θέμα του κλειστού της οδού Αρτάκης. Οι προειδοποιήσεις μας φάνηκαν να περνούν απαρατήρητες και ήρθε η ώρα να καταλάβετε πως δεν αστειευόμαστε.

Ο χρόνος κυλάει και το μόνο που μένει είναι ένα γκρεμισμένο κλειστό. Τα όνειρα μας όμως δεν μάθαμε ποτέ να τα αφήνουμε να γκρεμίζονται, για αυτό αν χρειαστεί θα γίνουμε ο εφιάλτης σας...

Σήμερα έγινε η αρχή... Δε δεχόμαστε άλλα λόγια, δε δεχόμαστε άλλες αναβολές ή παιχνίδια πολιτικού λόγου. Δεχόμαστε μόνο πράξεις. Αφήστε τις δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανακοινώστε επίσημα λύσεις.

Απαιτούμε άμεσες απαντήσεις και πράξεις και να είστε σίγουροι πως θα τις πάρουμε!"

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια