Αθλητικά

''Πανιώνια Πορεία'' με εκπροσώπους του Βόλλευ Γυναικών του Πανιωνίου

Βόλεϊ Γυναικών Πανιωνίου. ‘’Ομαδική Δουλειά η κορυφή’’

Καλεσμένοι στην  εκπομπή  «Πανιώνια πορεία»  του  διαδικτυακού  WEBTv www.nstv.gr /radiostring με τον Χρήστο Καραθανάση ήταν από το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ  του Συλλόγου μας ο προπονητής της ομάδας μας για 2η χρονιά Κ. Νίκος  Κωστακόπουλος και η αθλήτρια Αγγελική Οικονομάκη .

Αρχικά έγινε μία συνοπτική περιγραφή των στόχων της ομάδας μας με την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει ως τώρα. Έχοντας μόνο νίκες μετά από 8 παιχνίδια πρωταθλήματος στην Α2 που συμμετέχει ο στόχος της ανόδου είναι σίγουρα εφικτός καθώς στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς   ανεβαίνουν 3 ομάδες από την Α2 στην Α1 . Ο προπονητής της ομάδας μας εξήγησε το πρόγραμμα των αγώνων για να κλείσει η σεζόν αφού υπάρχουν αγώνες  μπαράζ  ( 3 αγώνες )μεταξύ των 2 πρώτων ομάδων των 2 ομίλων της Νοτίου Ελλάδας σε πρώτη φάση. Κατόπιν οι 2 ομάδες  που θα προκριθούν θα διασταυρωθούν με τις αντίστοιχες 2 πρώτες ομάδες που θα περάσουν από τα μπαράζ της Βορείου Ελλάδας  για να βγει η τελική τριάδα ανόδου στην Α1.

Στη συνέχεια η Αγγελική Οικονομάκη αναφέρθηκε στην δική της  εμπειρία στο Σύλλογο μας  καθώς διανύει την 4η χρονιά στα κυανέρυθρα  ερχόμενη σε ηλικία 19 ετών . Φέτος  είναι σίγουρα πιο δυνατή και έτοιμη μαζί με τις υπόλοιπες συμπαίκτριες της  για να πετύχουν την πολυπόθητη άνοδο . Μάλιστα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση και στο μέλλον της σημερινής μας ομάδας μετά την σημαντική της μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού με παίκτριες που αγωνίζονται και στην εθνική Ελλάδος στις Νεανίδες όπως η Φαίη Μπακοδήμου και η Ζωή Φάνη. Αυτές οι πολύ φέρελπις  νεαρές αθλήτριες της ομάδας είχαν πολύ σημαντικό ρόλο σε αρκετά από τα νικηφόρα παιχνίδια μέχρι σήμερα . Ο Νίκος Κωστακόπουλος ως υπεύθυνος  προπονητής και των υποδομών του Συλλόγου στο βόλεϊ μας ενημέρωσε για την σπουδαία πορεία που πραγματοποιεί και το τμήμα νεανίδων βόλεϊ του Πανιωνίου μας  στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ ,έχοντας και αυτό μόνο νίκες με το πέρας του 1ου μισού της φετινής σεζόν .

Αυτές οι επιτυχίες έχουν έρθει στο σύλλογο μέσα από την οργάνωση ,το μεράκι και την αγάπη για το άθλημα και φυσικά τον Πανιώνιο μιας ομάδας ανθρώπων –εφόρων που “τρέχουν” την άψογη λειτουργία όλων των τμημάτων Βόλεϊ στο Σύλλογο μας. Η Αγγελική  Οικονομάκη  θέλησε πολύ εμφατικά να τονίσει την αμέριστη  συμπαράσταση και οικονομική  που έχει το Βόλεϊ από ανθρώπους όπως Νίκος Φραγιόγλου , ο Σπύρος Ντάσκος ,ο Ακης  Φλιάκος, ο Δημήτρης ο Βελιδάκης  .

Στη συνέχεια της συζήτησης μας ο προπονητής   μας  έδωσε και κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για το σχεδιασμό των ακαδημιών του Συλλόγου μας  αναφερόμενος στην πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει μαζί με τον αθλητή βόλεϊ του Πανιωνίου Σωτήρη Τσέγο για έναρξη τμήματος υποδομών και για αγόρια .Υπάρχει σχεδιασμός να πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε σχολεία της περιοχής μας ώστε να ενημερωθούν μαθητές και γονείς της τοπικής κοινωνίας για αυτή την δυνατότητα ενασχόλησης των αγοριών με το βόλεϊ. Κλείνοντας αυτή την κουβέντα οι καλεσμένοι της εκπομπής θέλησαν να ευχαριστήσουν και δημόσια τους χορηγούς του γυναικείου βόλεϊ αλλά και τον χορηγό επικοινωνίας των ομάδων ανδρών και γυναικών www. nstv.gr  , και όλους τους ανθρώπους που βοηθούν την ομάδα συνεχώς , λύνοντας όποια προβλήματα δημιουργούνται άμεσα και δίνοντας την 

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια