Αθλητικά

''Παγκόσμιος'' ο Ιστορικός στον αγώνα με την Γκόριστα

Ο Αγώνας που έκανε βόλτα τον πλανήτη

 

Ο κάθε Έλληνας φίλαθλος ή οπαδός, Πανιώνιος ή όχι, είχε την Πέμπτη το βράδυ το δικαίωμα αλλά ίσως και την απαίτηση από τη δημόσια, ιδιωτική ή συνδρομητική τηλεόραση να δει τον πρώτο επίσημο αγώνα ελληνικής ομάδας, και συγκεκριμένα του Πανιωνίου, στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Ειδικά σε μια περίοδο που καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν έχει υποχρεώσεις, ίσως η λέξη απαίτηση να μην είναι και τόσο παράλογη.

Η γκρίνια στα social media, τουλάχιστον στις τάξεις των φιλάθλων των νοτίων προαστίων και ειδικά του Ιστορικού, ήταν μεγάλη και δικαιολογημένη. Φυσικά στην εποχή της κρίσης οι πολλές χιλιάδες ευρώ για πληρωμή δικαιωμάτων δεν είναι κάτι συνηθισμένο, ενώ πουθενά δεν αναφέρεται γραπτώς πως τα κανάλια, ιδιωτικά ή μη, έχουν την υποχρέωση να πράξουν με κριτήριο που δεν άπτεται της απόλυτης οικονομικής λογικής, δηλαδή κοινωνικό, αν και φίλαθλοι άλλων αθηναϊκών ομάδων είδαν φιλικά παιχνίδια από συνδρομητικά κανάλια. Δικαίωμά τους!

Η ΠΑΕ Πανιώνιος, αν κρίνουμε αντικειμενικά την κίνησή της-να προσφέρει internet-ικα LIVE τον αγώνα-, σεβάστηκε και τον τελευταίο απανταχού Πανιώνιο φίλαθλο, αλλά ως φυσικό επακόλουθο και όλη την φίλαθλη Ελλάδα, όπου και αν αυτή βρίσκεται. Και για το λόγο αυτό αξίζει συγχαρητήρια.

Για τα συνδρομητικά κανάλια δεν υπάρχει κανένας λόγος να σχολιάσουμε. Τωρινοί και δυνητικοί πελάτες, ειδικά από τη Νέα Σμύρνη, μπορούν να κρίνουν όπως νομίζουν. 

Γεγονός είναι ότι Πανιώνιοι αλλά και γενικότερα φίλαθλοι ελληνικών ομάδων έδειξαν την αγάπη τους στην ομάδα του Πανιωνίου στη διαδικτυακή μετάδοση του αγώνα για το κύπελλο UEFA με τη Γκόριτσα από το www.nstv.gr .

 Τα γεωγραφικά στατιστικά έδειξαν που υπάρχουν Πανιώνιοι αλλά και που υπάρχουν Έλληνες φίλαθλοι φυσικά και εκτός Ελλάδας. Τα παραθέτουμε παρακάτω:

Ελλάδα 120.000 προβολές,  Σλοβενία 6.300,  Γερμανία 2.800,  Αγγλία 1.500,  ΗΠΑ 1.400, Κύπρος 1.100,  Ολλανδία 1.400,  Καναδάς 350,  Σουηδία 340,  Κροατία 380,  Βέλγιο 260, Καζακστάν 250,  Ελβετία 250,  Ιταλία 230,  Ουκρανία 200,  Αυστρία 170,  Βουλγαρία 160, Γαλλία 140,  Αλβανία 140,  Αυστραλία 140,  Ρωσία 110,  Ρουμανία 90,  Πολωνία 90,  Ισπανία 87,  Νορβηγία 76.   Σύνολο 142,000 προβολες!

                                              Mε αγάπη λοιπόν από την Νέα Σμύρνη με την προτροπή: ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια