Αθλητικά

Οριστική διακοπή στη Super League 2 και πολλά ερωτήματα

Την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος στη Super League 2 αποφάσισαν οι ομάδες στο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (22/6).

Ούτως ή άλλως ήταν κάτι που αναμενόταν, αφού είχε ήδη χαθεί πολύτιμος χρόνος και θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη η συνέχεια της δράσης στη δεύτερη κατηγορία. Η διακοπή του πρωταθλήματος αποφασίστηκε με ψήφους 11-3.

Πλέον όμως προκύπτουν ερωτήματα, όπως το τι θα γίνει με τις ανόδους και τους υποβιβασμούς αλλά και με τον αγώνα μπαράζ του 2ου της βαθμολογίας με τον προτελευταίο της Super League 1. Και φυσικά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει τελικά αναδιάρθρωση των κατηγοριών μετά και τα νεότερα δεδομένα. Η Super League 2 επιθυμεί να ανεβάσει 4 ομάδες στην πρώτη κατηγορία (ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά, Λεβαδειακό), όμως το θέμα είναι τι θα πει η Super League 1 και φυσικά η Ομοσπονδία, στην οποία ανήκει ο τελευταίος λόγος.

Στις 20 αγωνιστικές που έχουν παιχτεί στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει την πρώτη θέση (που οδηγεί απευθείας στη Super League 1) με 49 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης είναι στη δεύτερη θέση (που οδηγεί σε μπαράζ) με 42 βαθμούς.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια