Αθλητικά

Οριστικά στην Pre League τη νέα χρονιά η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου!

Όπως ανακοίνωσε το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Πανιωνίου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ιστορικός θα αγωνίζεται οριστικά του χρόνου στη νεοσύστατη Pre League, παίρνοντας την άνοδο από την Α2 Ανδρών!

Οι "κυανέρυθροι" ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, αφού εκεί βρίσκονταν προτού διακοπούν τα πρωταθλήματα εξαιτίας της πανδημίας. Η θέση αυτή τους έδινε το δικαίωμα να πάρουν μέρος στη Pre League η οποία δημιουργείται και στους άνδρες από τη νέα σεζόν, όπως και τελικά έγινε μετά την επικύρωση της βαθμολογίας. 

Η νέα χρονιά λοιπόν φέρνει και μια νέα πρόκληση για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου, με τη συμμετοχή σε ένα σαφώς πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, μία κατηγορία πιο κάτω από τη Volley League (Α1).

Διαβάστε την ανακοίνωση του Πανιωνίου:

"Μετά από αρκετή αναμονή για την επικύρωση της βαθμολογίας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, πως η ομάδα βόλεϊ των ανδρών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σμύρνης κέρδισε την άνοδο από την Α2 Εθνική κατηγορία, στη νεοσύστατη Pre League, μια κατηγορία κάτω από τη Volley League (Α1).

Αυτή η νέα πρόκληση θα βρει την ομάδα μας, πιο έτοιμη από ποτέ, για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τα ιδανικά του συλλόγου και της τεράστιας ιστορίας του.

Πανιώνιος είσαι, θα τα καταφέρεις".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια