Δημοτικά

Ο Θέμης Παυλόπουλος υποψήφιος δήμαρχος με την Στροφή

 

 
 

 

Δελτίο Τύπορυ                                                                                                    13/12/2018

Διαφάνεια, συμμετοχή, καινοτομία το όραμα

της ΣΤΡΟΦΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ για τον Δήμο

Με την παρακαταθήκη κοντά μιας δεκαετίας αγωνιστικής και εποικοδομητικής παρουσίας στα δημοτικά πράγματα, που την οδήγησε από το 6% το 2010 στο 16,5% το 2014, η ΣΤΡΟΦΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ διεκδικεί και πάλι την ψήφο των πολιτών, με στόχο τη ριζική αλλαγή του μοντέλου διοίκησης της πόλης. Η εμβάθυνση της δημοκρατίας, η ενίσχυση της αντιπροσωπευτικότητας με διεύρυνση της συμμετοχής των πολιτών κι η παράλληλη εγκαθίδρυση νέων θεσμών (τοπικά δημοψηφίσματα, περιφερειακά συμβούλια με δυνατότητα διαχείρισης προϋπολογισμού) είναι κεντρικά σημεία μιας πολιτικής που θα φέρει στο επίκεντρο τις γειτονιές της πόλης και την ισόρροπη ανάπτυξη της περιφέρειάς της. Παράλληλα, κύριο μέλημα είναι η ποιότητα ζωής των πολιτών με την αναβάθμιση όλων των υποδομών της πόλης (σχολεία, αθλητικοί και πολιτιστικοί χώροι, δημόσιες δομές) με διαφάνεια και σεβασμό στο δημόσιο χρήμα.

Μέσα από ανοιχτές, δημοκρατικές διαδικασίες η ΣΤΡΟΦΗ επέλεξε ως υποψήφιο δήμαρχο τον Θέμη Παυλόπουλο. Μια πρόταση με νέα δυναμική, ικανή να φέρει στο προσκήνιο τους νέους της πόλης μας. Στόχος μας μια νέα δημοτική αρχή με αριστερό και οικολογικό πρόσημο, που θα βάλει στην άκρη τις ανούσιες αντιπαραθέσεις και την έλλειψη οράματος των παρατάξεων Τζουλάκη και Κουτελάκη, υποψήφιοι και συνδυασμοί που έχουν εξαντλήσει τη δυναμική τους.

O Θέμης Παυλόπουλος είναι 39 χρονών. Μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, όπου μένει και εργάζεται έως σήμερα. Αποφοίτησε από την Ευαγγελική Σχολή και συνέχισε τις σπουδές του στη Φυσική Αγωγή & τον Αθλητισμό στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στη συνέχεια σπούδασε Διατροφή του Ανθρώπου στη Μεγάλη Βρετανία, αποφοιτώντας από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης. Παρακολούθησε επίσης το διατμηματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με αντικείμενο την Κλινική Εργοφυσιολογία.

Υπήρξε επί σειρά ετών αθλητής της καλαθοσφαίρισης και εξακολουθεί να αθλείται ως δρομέας. Στα φοιτητικά του χρόνια εργάστηκε στον σχολικό αθλητισμό και σήμερα είναι ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της άσκησης και της διατροφής.

Ενεργός πολίτης από μικρός, ασχολείται με τα δημοτικά πράγματα μέσα από τη ΣΤΡΟΦΗ από το 2012 και ιδίως με θέματα αθλητισμού και υγείας. Είναι ιδρυτικό μέλος του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Αλληλεγγύης Νέας Σμύρνης και ασχολείται ενεργά με το μαζικό αθλητικό κίνημα μέσα από τον ΣΑΦΑΝΣ και άλλους φορείς.

Η ΣΤΡΟΦΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ καλεί όλους τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια για τον ριζικό αναπροσανατολισμό της δημοτικής πολιτικής, με όραμα ένα Δήμο της συμμετοχής και της διαφάνειας, μια πόλη ανθρώπινη, ανοιχτή και δημοκρατική για όλες και όλους.

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια