Κοινωνία

''Ολοι Μαζί για την Νέα Σμύρνη'', ΙΝΕΠΥ και 7ο Δημοτικό δείχνουν πάλι Κοινωνική Ευαισθησία

Το φιλανθρωπικό σωματείο «Όλοι Μαζί για τη Νέα Σμύρνη» σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Νοσηλευτικών Ερευνών και Πολιτικής της Υγείας (ΙΝΕΠΥ) πραγματοποίησε δωρεάν εξετάσεις για τους Νεοσμυρνιώτες στους χώρους του 7ου δημοτικού σχολείου της πόλης.
Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr  μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου «Όλοι Μαζί για τη Νέα Σμύρνη» Παντελής Βιτωράτος για τις δράσεις του σωματείου, το οποίο παρότι νεοσύστατο, έχει ήδη ξεκινήσει το έργο του προσπαθώντας να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη και υποσχέθηκε περισσότερες δράσεις με τον καινούργιο χρόνο.
Ο Δημήτρης Πανταζής, εκδότης της εφημερίδας «Η Φωνή της Νέας Σμύρνης» και χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης, εξήγησε τη σχέση του με το φιλανθρωπικό σωματείο, αλλά και τόνισε την επιθυμία του να βοηθήσει μέσα από αυτό, γιατί, όπως εξήγησε, «η τοπική κεντρική πολιτική σκηνή είναι ανεπαρκής αυτή τη στιγμή για να προσφέρει παροχές κοινωνικής υπηρεσίας στους μη έχοντες».
Ο Γιώργος Τσόλας, πρόεδρος του ΙΝΕΠΥ, αναφέρθηκε στην επιθυμία των εθελοντών νοσηλευτών που δημιούργησαν το ινστιτούτο να κάνουν ευρέως γνωστή τη νοσηλευτική επιστήμη, αλλά και για τις κοινωνικές δράσεις που πλέον είναι απαραίτητες, ενώ η γενική διευθύντρια του ΙΝΕΠΥ Κατερίνα Παπαχρήστου τόνισε την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης και εξήγησε ποιες εξετάσεις προσφέρθηκαν.
Τέλος, η Μαρίνα Δεκούλου, πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 7ου δημοτικού, μίλησε για τη σημασία της συγκεκριμένης εκδήλωσης και αναφέρθηκε στις επόμενες δράσεις του συλλόγου. 

Share this Post:

Συντάκτης Ελπίδα Μηναδάκη

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια