Αθλητικά

''Ο Δήμος μας κοροϊδεύει'' λέει η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Την στάση της Δημοτικής Αρχής Τζουλάκη σχολίασε καυστικά η ΠΑΕ Πανιώνιος σε ανακοίνωση που εξέδωσε 

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει στον φίλαθλο και όχι μόνο κόσμο της Νέας Σμύρνης, την στάση της Δημοτικής Αρχής της πόλης, η οποία είναι παντελώς απούσα, από όλα τα βελτιωτικά έργα που έχουν ήδη γίνει ή έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο στάδιο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Σε αντίθεση με άλλους Δήμους, που θεωρούν την ευρωπαϊκή συμμετοχή της οικείας ομάδας τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ως τιμή για την πόλη, ο Δήμος Νέας Σμύρνης, όχι μόνο δεν στέκεται αρωγός στις προσπάθειές μας, αλλά δεν κάνει ούτε τα αυτονόητα.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ενώ από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την νομιμοποίηση του γηπέδου, πληρώνοντας περίπου 70.000 ευρώ (αγωνιστικός χώρος, βοηθητικοί χώροι, πισίνες, κλειστά γυμναστήρια, εξέδρες στις οποίες φιλοξενούνται σχεδόν όλες οι δραστηριότητες του ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ), ο Δήμος Νέας Σμύρνης δεν πληρώνει το παράβολο των 10.000 ευρώ.

Επιπροσθέτως παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις μας, για βελτίωση της πρόσβασης των οπαδών στις Θύρες 2 και 3, ο Δήμος μας κοροϊδεύει εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, μην στέλνοντας ειδικό συνεργείο να ρίξει λίγη πίσσα, προκειμένου να μην πλημμυρίζει ο χώρος τις ημέρες που βρέχει και για την ασφάλεια του κόσμου. Επίσης δεν έχει γίνει καν η σήμανση του γηπέδου, ούτε και η τοποθέτηση πινακίδων σε κομβικά σημεία της πόλης, προκειμένου να γνωρίζουν και οι επισκέπτες πως να κατευθυνθούν στο στάδιο. "

Εμείς μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τη συνεχή παρουσία Αντιδημάρχων και άλλων Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Αρχής στις θέσεις των επισήμων σε όλα τα παιχνίδια του Ιστορικού. Αυτό προφανώς θεωρούν στήριξη !!!

http://www.panioniosfc.gr/2017/07/17/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CF%83%CF%83-26/

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια