Πολιτιστικά

Nstvlive: Παρουσίαση του Οργανισμού Πολιτισμού - Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Στην εκπομπή " Ταξιδεύοντας στον Κόσμο "  με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη του www.nstv.gr/nstvlive φιλοξενήθηκαν : ο Κος Μαθάς Γιάννης Πρόεδρος Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού - Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου και ο Κο Διαβολίτση Σπήλιο Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αγίου Δημητρίου με θέμα:  « Παρουσίαση του Οργανισμού Πολιτισμού - Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου».

Ο Κος Διαβολίτσης μας είπε για το πότε ιδρύθηκε ο Οργανισμός Πολιτισμού - Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου (2011).Η σημερινή του Δομή προήλθε από την συνένωση της Δημοτικής Επιχείρησης και των δυο νομικών προσώπων του πολιτισμού και του αθλητισμού συνενώθηκαν σε ένα από τα μέσα του 2011 μέχρι σήμερα ,έχοντας κάνει σημαντικές προσπάθειες στο κομμάτι του Πολιτισμού ,του Αθλητισμού  στο δήμο Αγίου Δημητρίου και φυσικά του Περιβάλλοντος.

Ο Κος Μαθάς μας ενημέρωσε πως παρά τις δυσκολίες της πανδημίας  τα τελευταία 2 χρόνια  ο Οργανισμός Πολιτισμού - Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου κατάφερε να διατηρήσει προγράμματα του όπως : ( Αθλοπαιδιές, Φεστιβάλ Πόλης, Διαδικτυακές Θεατρικές Παραστάσεις, μαθήματα από το ωδείο μέσω διαδικτύου).

Στην συνέχεια αναφέρθηκαν στις εκδηλώσεις για τα Παναγούλια 2022 οι οποίες θα διαρκέσουν  ( 7-15/5/2022) με έμφαση στην Ειρηνοδρομία (15-5-2022).

ο Κος Διαβολίτσης μας εξήγησε πως μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να βρεί στην ιστοσελίδα www. eirinodromia.gr αναλυτικές οδηγίες για να δηλώσει συμμετοχή ως Δρομέας ή ως Εθελοντής.

Δείτε το βίντεο…

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια