Αθλητικά

Νέος τεχνικός διευθυντής υποδομών μπάσκετ του Μίλωνα ο Αλέξης Παπαδάτος

Με το βλέμμα στο παρόν αλλά και στο μέλλον, ο Μίλωνας δίνοντας πάντα βάση στη δουλειά των αναπτυξιακών του τμημάτων ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αλέξη Παπαδάτου ως νέος τεχνικός διευθυντής υποδομών μπάσκετ του συλλόγου. Ο έμπειρος κόουτς έρχεται από τον ΑΟΠΦ, τον οποίο οδήγησε σε δύο ανόδους μέσα σε τέσσερις σεζόν, από την Α' ΕΣΚΑΝΑ στη Β΄ Εθνική. 

Η ανακοίνωση του Μίλωνα:

"Ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων έχει τονιστεί πολλές φορές ότι μπαίνει σε μία νέα εποχή όπου εκτός του αντρικού τμήματος, η παραγωγική διαδικασία θα είναι προτεραιότητα.

Επιστέγασμα των προσπαθειών των ανθρώπων του συλλόγου είναι η συμφωνία με τον πολύπειρο τεχνικό, Αλέξη Παπαδάτο, ο οποίος θα αναλάβει το νευραλγικό πόστο του Τεχνικού Διευθυντή των Υποδομών με έμφαση στα αγωνιστικά τμήματα. Ουσιαστικά ο coach Παπαδάτος θα έχει το νευραλγικό πόστο μεταξύ του αντρικού τμήματος και του αγωνιστικού φυτωρίου του Μίλωνα και θα είναι ο άνθρωπος που μαζί με τον Παναγιώτη Σαββάτη θα αναλάβουν την ευθύνη για να λειτουργήσει ο σύλλογος σε πρότυπα δεδομένα για το ελληνικό Μπάσκετ σε ότι αφορά την αναπτυξιακή διαδικασία.

Τελευταίος σύλλογος για τον έμπειρο τεχνικό που στις… πλάτες του έχει και μία λαμπρή καριέρα ως αθλητής, ήταν ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου. Με τον Α.Ο.Π.Φ. μέσα σε τέσσερις σεζόν, κι εν μέσω κορωνοϊού, κατάφερε με δύο συνεχόμενες ανόδους να φέρει τον σύλλογο από την Α’ ΕΣΚΑΝΑ στη Β’ εθνική. Η εμπειρία του και οι παραστάσεις του είναι δεδομένο ότι θα αυξήσουν ακόμα περισσότερο τη δυναμική του συλλόγου μας και σε συνεργασία με τον coach Καραγιάννη θα δώσουν νέα πνοή στην αναπτυξιακή διαδικασία.

Μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ο Αλέξης Παπαδάτος δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή που άκουσα το project που θέλουν να υλοποιήσουν οι άνθρωποι του μπάσκετ του Μίλωνα είπα ότι είναι κάτι που με ενδιαφέρει τρομερά γιατί η παραγωγική διαδικασία είναι το πιο σημαντικό πράγμα για το ελληνικό μπάσκετ αυτή την περίοδο. Ο στόχος που έχει τεθεί είναι να βγουν και να αναδειχθούν όσο περισσότεροι παίκτες γίνεται που θα μπορέσουν να στελεχώσουν τον Μίλωνα αλλά και τα Εθνικά πρωταθλήματα γενικότερα. Σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο, όμως ο Μίλωνας τα τελευταία χρόνια κάνει τεράστια βήματα προόδου και αυτό θέλουμε να περάσει και στις ακαδημίες. Με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια