Κοινωνία

Νέα Σμύρνη: Η καθυστέρηση στο χτίσιμο του γηπέδου και η επίσκεψη Πετρούνια – Κρικρή

Ένα αθλητικό κέντρο που θα έπρεπε σύντομα να κοσμεί τη Νέα Σμύρνη, αλλά λόγω γραφειοκρατίας και παρά τις δεσμεύσεις τις περιφέρειας φαίνεται ότι θα συνεχίσει να είναι εργοτάξιο.

Στους εννέα μήνες (and counting) ανέρχεται η συνολική καθυστέρηση για την κατασκευή του βιοκλιματικού αθλητικού κέντρου, δυναμικότητας 3.500 θέσεων στην οδό Αρτάκης της Νέας Σμύρνης, χωρίς μάλιστα να φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ, καθώς αναμένεται νέο αίτημα παράτασης από τον εργολάβο που θα υπερβαίνει τους 12 μήνες.

Πρόκειται για ένα γήπεδο το οποίο γκρεμιζόταν από τα τέλη του 2018, μετά την προσφορά του αναδόχου τον Σεπτέμβριο του 2017 και με ανάθεση από την Περιφέρεια -κατόπιν γραφειοκρατίας– στις αρχές Ιουνίου του 2021. Παρά τις δεσμεύσεις της, όμως, το χρονοδιάγραμμα έχει “εκτροχιαστεί” πλήρως και η κατασκευή έχει “κολλήσει” λόγω γραφειοκρατίας και άλλων κωλυμάτων, με αποτέλεσμα το “στολίδι” που αναμένουν με… ιώβεια υπομονή εδώ και πολλά χρόνια οι πολίτες του Δήμου Νέας Σμύρνης να απέχει πολύ από το τελικό στάδιο ολοκλήρωσής του (όχι πριν το 2024).

Στο σημείο οι Πετρούνιας – Κρικρής

Το εργοτάξιο του βιοκλιματικού αθλητικού κέντρου δυναμικότητας 3.500 θέσεων που πρόκειται να κατασκευαστεί στην οδό Αρτάκης, στη Νέα Σμύρνη, επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης Γιώργος Κρικρής, συνοδευόμενος από τον χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια.

Νέα Σμύρνη: Η καθυστέρηση στο χτίσιμο του γηπέδου και η επίσκεψη Πετρούνια - Κρικρή
 

Όπως αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος συμβουλεύεται πάντα τον Λευτέρη Πετρούνια θέματα αθλητικού σχεδιασμού και εγκαταστάσεων. «Η καθυστέρηση του συγκεκριμένου έργου δεν μπορεί να πάρει άλλη παράταση. Πάντα ρωτάω την άποψη του Λευτέρη σε θέματα αθλητικού σχεδιασμού και εγκαταστάσεων. Πέρα από φίλος, Ολυμπιονίκης, προπονητής και εκπρόσωπος των αθλητών στην Ε.Γ.Ο. είναι ευρέως αποδεκτό ότι έχει αθλητική παιδεία όσο λίγοι στη χώρα μας. Είναι χαρά και τιμή μας που αυτός ο άνθρωπος μας συμβουλεύει για θέματα αθλητισμού στην πόλη μας», σημειώνει ο Γιώργος Κρικρής στο μήνυμά του.

 

 

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια