Αθλητικά

Μπάσκετ: Τέλος ο Ταυρόπουλος από τον Πανιώνιο

Με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Πανιώνιος γνωστοποίησε πως η διοίκηση του συλλόγου έκανε δεκτή την παραίτηση του Περικλή Ταυρόπουλου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, παραίτηση την οποία ο μέχρι πρότινος κόουτς του Ιστορικού υπέβαλε μετά την ήττα από τον Παπάγου (88-82). 

Η "κυανέρυθρη" ΚΑΕ ευχαρίστησε τον κο Ταυρόπουλο για την προσφορά του στο σύλλογο και βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Basket League. 

Η ανακοίνωση:

"Η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, κατόπιν ωρίμου σκέψεως και συνυπολογίζοντας τις συνθήκες, αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή της ομάδας, κ. Περικλή Ταυρόπουλου, η οποία υπεβλήθη μετά το τέλος του αγώνα με τον Α.Σ. Παπάγου.

Ο Περικλής θα είναι πάντα ένας πιστός φίλος του Συλλόγου, καθώς εργάστηκε με αφοσίωση κι εντιμότητα έχοντας μεγάλη συνεισφορά στην κατάκτηση δύο τίτλων κατά την περίοδο 2022-2023: Το πρωτάθλημα στον 2ο Όμιλο της Β’ Εθνικής και την άνοδο στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν αλλά και το UNICEF TROPHY που μας οδήγησε στο Final 8 του Κυπέλλου.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και θα έχει πάντοτε περίοπτη θέση στην καρδιά μας.

Οι φίλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. θα προχωρήσει σε ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου η αγαπημένη μας ομάδα να πετύχει το στόχο της".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια