Αθλητικά

Μπάσκετ Μίλωνα: Ρήξη χιαστού ο Παπανικολόπουλος

Ο Μίλωνας ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τη ΧΒΑ (64-69), όμως τα άσχημα νέα ήταν άλλα για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Συγκεκριμένα, δύο παίκτες της ομάδας, ο Γιάννης Παπανικολόπουλος και ο Χάρης Χωματάς, τραυματίστηκαν στην διάρκεια της αναμέτρησης και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν το μέγεθος της ζημιάς.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Παπανικολόπουλος υπέστη ρήξη χιαστού λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. Όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του παίκτη και τον στηρίζουν έμπρακτα στην πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του. Άτυχος στάθηκε, όμως, και ο Χάρης Χωματάς, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου του αγώνα με τη ΧΒΑ. Οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο Έλληνας γκαρντ του Μίλωνα, έδειξαν ότι υπέστη διάστρεμμα και ευτυχώς δεν επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις, που έδειχναν ότι είναι κάτι πιο σοβαρό.

Οι άνθρωποι του Μίλωνα θα είναι δίπλα στους παίκτες όπως πάντα και θα τους στηρίξουν σε όλους τους τομείς. Επίσης, θέλησαν να αναφερθούν σε ένα πολύ ιδιαίτερο γεγονός. Συγκεκριμένα, ο προπονητής του ΑΟΚ Χανίων, Χρήστος Παπανικολάου, παρότι δεν ήταν άμεσα ενδιαφερόμενος επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Αποσκίτη, για να ρωτήσει για την κατάσταση των δύο παικτών και ευχήθηκε από την πρώτη στιγμή να μην επιβεβαιωθούν οι φόβοι για τον σοβαρό τραυματισμό. Μια κίνηση που αν μη τι άλλο δείχνει πως οι ομάδες δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν μεταξύ τους και όλοι είναι αντίπαλοι μόνο για τα 40 λεπτά του παιχνιδιού.

Περαστικά στα δύο παιδιά και γρήγορα να γυρίσουν ξανά πίσω στη δράση.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια