Αθλητικά

Μπάσκετ: Εξηγήσεις για τις ανόδους στη Β΄ Εθνική ζητά από την ΕΟΚ ο Μίλωνας

Ο Μίλωνας δεν παρατά την υπόθεση των... περίεργων ανακατατάξεων που έκανε η ΕΟΚ σε Β' και Γ' Εθνική, ανεβάζοντας ομάδες ώστε να καλύψουν θέσεις μόνο στο Βορρά και όχι στο Νότο, με τον πρόεδρο του συλλόγου Μιχάλη Σακελλαρίδη να ζητά εξηγήσεις από τον υποψήφιο πρόεδρο της Ομοσπονδίας και μέλος της προσωρινής διοίκησης που έχει οριστεί από το Πρωτοδικείο, Άγγελο Παπανικολάου. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο κ. Σακελλαρίδης:

"Προς κ. Άγγελο Παπανικολάου , υποψήφιο πρόεδρο ΔΣ της Ε.Ο.Κ.

Αξιότιμε κύριε Παπανικολάου , είμαι ένας απλός εργάτης του αθλητικού κινήματος , με ιδιαίτερη αγάπη στο μπάσκετ , που το έχω υπηρετήσει από πολλές θέσεις . Σήμερα έχω την τιμή να ηγούμαι ενός ιστορικού αθλητικού συλλόγου , του Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ και είμαι πολύ περήφανος γι αυτό! Παρακολουθώ την πορεία σας , σαν υποψήφιου προέδρου της Ε.Ο.Κ.και σας εύχομαι καλή επιτυχία .

Με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση σας παρατηρώ ότι κάνετε συχνές τοποθετήσεις με επιθέσεις εναντίον ενός συγκεκριμένου υποψηφίου (δικαίωμα σας) και αγνοείτε η θέλετε να αγνοείτε τις πράξεις της προσωρινής διοίκησης για τις οποίες δεν έχετε πει κουβέντα ! Ο κ Λιολιος έχει τοποθετηθεί , ενώ εσείς δεν έχετε κάνει καμία αναφορά . Γι αυτό το λόγο απευθύνομαι σε σας . Συμφωνείτε με τις διαδικασίες που ακολουθεί η προσωρινή διοίκηση; Έιστε υπέρ της διαφάνειας και της λογοδοσίας ; Σαν δημοκρατικός άνθρωπος πιστεύω πως είστε υπέρ της διαφάνειας και της λογοδοσίας και γι αυτό με εκπλήσσει η σιωπή σας στις τελευταίες ενέργειες που έχει κάνει ένα μικρό μέρος της προσωρινής διοίκησης αφού δεν έχει συγκληθεί ΔΣ!

Προσωπικά έχω κάνει συγκεκριμένη προσωπική τοποθέτηση , που αναδημοσιεύθηκε σε αρκετές ιστοσελίδες , για πράξεις που είναι , κατά τη γνώμη μου , παράτυπες και επίσης είχα αποστείλει συγκεκριμένες επιστολές που είτε αγνοήθηκαν είτε απορρίφθηκαν χωρίς αιτιολογία αφού δεν μας ενημέρωσε κανείς ! Μάλιστα την ώρα που υποτίθεται ότι γινόταν η σχετική συζήτηση έχω την πληροφορία ότι ήσασταν στα γραφεία της Ε.Ο.Κ.! Γνωρίζετε τον λόγο η την επίσημη αιτιολογία της απόρριψης ; Γνωρίζετε για ποιον λόγο έγιναν άνοδοι για κάλυψη κενών στους ομίλους Βορρά Β και Γ εθνικής και γιατί δεν έγινε το ίδιο στους ομίλους του νότου; Γνωρίζετε γιατί δεν καλύφθηκε συγκεκριμένο κενό σε νότιο όμιλο της Β εθνικής ; Εμείς ούτε γνωρίζουμε ούτε αντιλαμβανόμαστε και κανένας δεν μας έχει απαντήσει ούτε έχει ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και την αθλητική κοινωνία !!! Συμφωνείτε κύριε Παπανικολάου ;

Καλές οι επιθέσεις εναντίον του κ Λιόλιου ( δικαίωμα και σεβαστή επιλογή σας) αλλά ασχοληθείτε με τα έργα και τις παρατυπίες της προσωρινής διοίκησης! Ενημερώστε μας για την θέση σας η για το τι θα κάνετε όταν και αν εκλεγείτε . Τα ίδια ερωτήματα απευθύνω και προς τον έτερο υποψήφιο πρόεδρο κ Π.Φασούλα , που αναμένω την τοποθέτηση του!

Με όλο τον σεβασμό Μιχαλης Σακελλαριδης Πρόεδρος Δ.Σ. Α.Ο.Ν.Σ.ΜΙΛΩΝ".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια