Αθλητικά

Τουρνουά Μπάσκετ 'Μιχάλης Ζαλώνης' στον Μίλωνα, Μέρα τρίτη (3η), δηλώσεις πρωταγωνιστών

γράφει ο Ανδρέας Λεκάκης

Με τον Ίκαρο να επικρατεί του Αιόλου με 101-52 και με τον Κρόνο να νικά τον οικοδεσπότη Μίλωνα με 82-68 έπεσε η αυλαία του φιλικού τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του Μιχάλη Ζαλώνη. Η κάμερα του NSTV μίλησε για ακόμη μία φορά με τους προπονητές αλλά και με τους παίκτες των τεσσάρων ομάδων που πήραν μέρος, οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί μας τις εντυπώσεις τους από αυτή τη δυνατή διοργάνωση.

Ο προπονητής του Αιόλου, Αλέξης Αναγνωστόπουλος, στάθηκε ακόμη μία φορά στις πολύτιμες εμπειρίες που πήρε η ομάδα του με τη συμμετοχή της: “Είμαι ευχαριστημένος με τη συμμετοχή μας. Σήμερα κοντράραμε για 12-14 λεπτά τον Ίκαρο μετά από δύο αγώνες, μια ομάδα από άλλη κατηγορία με μεγάλες δυνατότητες. Εγώ έχω ως στόχο να έχω την ομάδα έτοιμη για το παιχνίδι Κυπέλλου με το Σπόρτινγκ σε λίγες μέρες, έβγαλα τα δικά μου συμπεράσματα και είμαι πολύ χαρούμενος”. Ένας από τους παίκτες της ομάδας, ο Αλέξης Σχορτσιανίτης, είπε: “Ο Ίκαρος είναι μια δυνατή ομάδα που χτίστηκε για να ανέβει. Όλα τα παιχνίδια ήταν δύσκολα, Είμαστε μια καινούρια ομάδα με νέα παιδιά, επομένως οι εμπειρίες αυτές μας είναι πολύ χρήσιμες”.

Ο τεχνικός του Ικάρου, Αλέξης Παπαδάτος, έκανε έναν απολογισμό της παρουσίας της ομάδας του στο τουρνουά: “Ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι και στα τρία παιχνίδια. Σήμερα ήταν λίγο πιο εύκολο το παιχνίδι όμως πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και θα είμαστε πανέτοιμοι για το πρωτάθλημα”. Ο καλαθοσφαιριστής του συλλόγου, Σάββας Δορκοφίκης, τόνισε: “Ήταν ένα καλό μάθημα για όλους μας, δείξαμε σοβαρό πρόσωπο και στα τρία παιχνίδια και η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλό δρόμο”.

Λίγο μετά το τέλος και του δεύτερου αγώνα, ο προπονητής του Κρόνου, Νίκος Χατζηπανηγύρης μίλησε για τις εντυπώσεις του από τη διοργάνωση: “Υπήρχε ένα καλό επίπεδο. Στο τελευταίο μας παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι από το δεύτερο, όμως έχουμε ακόμη αρκετή δουλειά”, ενώ το ίδιο έκανε και ένας από τους παίκτες του, ο Αλέξανδρος Γκαϊτάσοβ: “Υπήρχαν πολύ καλές ομάδες και πολύ δυνατοί παίκτες στο τουρνουά. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα που μας έχει πει ο κόουτς και εγώ να μάθω τους συμπαίκτες μου γιατί ήρθα φέτος στην ομάδα”.

Τέλος, ο Ανδρέας Κουτσούρης, τεχνικός του Μίλωνα, έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα από τη διοργάνωση: “Έχω πολύ καλές εντυπώσεις, ήταν εμπειρία για εμάς που είμαστε σε πιο χαμηλή κατηγορία να παίζουμε με τέτοιες ομάδες. Θέλω να ευχηθώ καλό πρωτάθλημα με υγεία και η κάθε ομάδα να πετύχει τους στόχους της”. Ο Παναγιώτης Χαϊδάς μίλησε εκ μέρους των παικτών της ομάδας: “Είναι μια περίοδος που τα φιλικά προετοιμασίας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για να αποκτήσουμε χημεία. Για μένα που είμα νέος παίκτης ήταν ευκαιρία να γνωρίσω τα υπόλοιπα παιδιά και να ενταχθώ όσο πιο γρήγορα γίνεται στην ομάδα”.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια