Αθλητικά

Μπάσκετ: Έρχεται το 5ο τουρνουά "Αχιλλέας Μέντζος" που διοργανώνει ο Μίλωνας με συμμετοχή και του Πανιωνίου

Το τουρνουά μπάσκετ "Αχιλλέας Μέντζος" που διοργανώνεται από το Μίλωνα παραδοσιακά λίγο πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν στη μνήμη του άλλοτε παίκτη και προπονητή του συλλόγου που εξελίχθηκε σε μια εμβληματική μορφή για το σωματείο, έχει γίνει πλέον θεσμός και το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί για πέμπτη χρονιά στο κλειστό "Κροίσος Πέρσης".

Σε αυτό μάλιστα θα πάρει μέρος και ο Πανιώνιος, "συγκάτοικος" του Μίλωνα φέτος μην ξεχνάμε αφού οι ομάδες θα μοιραστούν την ίδια έδρα στο πρωτάθλημα της Elite League, μαζί με τη Νεανική Εστία Μεγαρίδος και τον Ερμή Σχηματαρίου. Λίγες μέρες μετά το τουρνουά "Ανδρέας Βαρίκας", οι φίλοι του μπάσκετ στη Νέα Σμύρνη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ακόμη δυνατή διοργάνωση, η οποία παράλληλα θα είναι και μια πολύ καλή ευκαιρία για τις ομάδες να τεστάρουν τις δυνατότητές τους λίγο πριν την έναρξη της σεζόν.

Διαβάστε την ενημέρωση του Μίλωνα:

"Ο ΑΟΝΣ Μίλων διαχρονικά τιμά και σέβεται την ιστορία του και τους ανθρώπους του.

Σε αυτή την κατεύθυνση ο Μίλωνας διοργανώνει το 5ο Τουρνουά Μπάσκετ “Αχιλλέας Μέντζος”, στη μνήμη του αθλητή και φίλου Αχιλλέα Μέντζου στις 22 & 23 Σεπτεμβρίου.

Ο Αχιλλέας Μέντζος αγωνίστηκε για δύο δεκαετίες στον Μίλωνα και είναι ένα από τα σπουδαιότερα πρόσωπα του συλλόγου. Είναι αξιοσημείωτο πως έγινε μέλος και της Εθνικής Ομάδας, ως παίκτης που αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική. Αγωνίστηκε και στον Πανιώνιο όπου ολοκλήρωσε την καριέρα του, τη σεζόν 1985-86.

Επίσης διετέλεσε προπονητής του Μίλωνα ενώ βρέθηκε ως προπονητής και σε Περιστέρι, Εθνικό, Πρωτέα και Κρόνο. Ο Αχιλλέας Μέντζος πάνω απ όλα ήταν φίλος και ένας δικός μας άνθρωπος πού χάραξε ανεξίτηλα το όνομα του στην ιστορία του Μίλωνα και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια