Μίλων: Έγραψε ιστορία η ομάδα μπάσκετ στη Β' Εθνική, άλλη μια νίκη για το γυναικείο βόλεϊ
Η ομάδα μπάσκετ του Μίλωνα έγραψε ιστορία, καθώς με τη νίκη της απέναντι στο ΝΕΟ Ληξουρίου με 66-74 για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Β' Εθνικής, έφτασε το ρεκόρ της στο εντυπωσιακό 22-0 και έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της κατηγορίας που ολοκληρώνει αήττητη το πρωτάθλημα!
Πλέον, το ενδιαφέρον της ομάδας του Νίκου Καραγιάννη, ο οποίος αφιέρωσε το ρεκόρ αυτό στη μνήμη του Κώστα Γραφιαδέλλη, του στυλοβάτη ώστε να στηθεί αυτή η ομάδα το καλοκαίρι όπως τόνισε σε δηλώσεις του, στρέφεται στα πλέι οφ ανόδου. Ο Μίλωνας θα αντιμετωπίσει τον Αίολο Αγυιάς σε πρώτη φάση (νίκησε τη Δάφνη Δαφνίου με 90-96 και τερμάτισε τέταρτος παίρνοντας την πρόκριση στα πλέι οφ στην πρώτη του χρονιά στη Β' Εθνική), θέλοντας μια νίκη για την επόμενη φάση (η σειρά είναι στις τρεις νίκες αλλά μεταφέρονται τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας και ο Μίλωνας είναι ήδη στο 2-0). Στην επόμενη φάση οι Νεοσμυρνιώτες θα βρουν απέναντί τους ομάδα του 2ου ομίλου, πιθανότατα τον Πανελευσινιακό, και εκεί η σειρά φυσικά ξεκινά από το μηδέν.
Τα ζευγάρια των πλέι οφ σε 1ο και 2ο όμιλο:
1ος όμιλος
Πλέι οφς
Μίλωνας – Αίολος Αγυιάς (2-0)
Μύκονος – ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια» (2-0)
2ος όμιλος
Πλέι οφς
Πανιώνιος – Π.Φάληρο (2-0)
Πανελευσινιακός – Πρωτέας Βούλας (2-0)
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ πήρε άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα της Α2, επικρατώντας εύκολα του Ηρακλή Κηφισιάς με 3-0 για την 20ή αγωνιστική, στη μάχη του πρώτου με τον δεύτερο της βαθμολογίας. Οι αθλήτριες του Γιώργου Δεναξά "κλείδωσαν" την πρώτη θέση στην Α' Ζώνη και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας (έφτασαν τους 56 βαθμούς με 19 νίκες και 1 ήττα).
Τα σετ: 25-20, 25-19, 25-14
Σχόλια