Αθλητικά

3-0 την Πολιτεία ο Πανιώνιος για το βόλλευ Ανδρών στο 'Αρτάκης'

Στο κλειστό Γήπεδο Αρτάκης στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής η Αντρική Ομάδα Βόλλεϋ του Πανιωνίου ήρθε αντιμέτωπη με την Πολιτεία. Ο Πανιώνιος κέρδισε την Πολιτεία με 3-0 σετ, τα οποία διαμορφώθηκαν ως εξής: 1ο σετ 25-23, 2ο σετ 25-17, 3ο σετ 25-23. Εκεί βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr – Επίσημου Χορηγού Επικοινωνίας των Ομάδων Βόλλεϋ του Πανιωνίου για να καλύψει το παιχνίδι.
Ο Αργύρης Ψάρρας, Προπονητής της Ομάδας Βόλλεϋ του Πανιωνίου, δήλωσε ότι ο Πανιώνιος έχει καλύτερη ομάδα από την Πολιτεία. Ο Πανιώνιος δυσκολεύτηκε στο 1ο και 3ο σετ, όμως ήταν συγκεντρωμένος και σοβαρός στα κρίσιμα σημεία. Τόνισε ότι είναι ευχαριστημένοι και μέσα στους στόχους τους. Για το 2016 θα ήθελε η ομάδα του να έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Ο Γιάννης Στυλιανού, Παίχτης της Ομάδας Βόλλεϋ του Πανιωνίου, δήλωσε ότι έκλεισαν τη χρονιά με έναν εξαιρετικό τρόπο(5η καθαρή νίκη με 3-0 σετ στην Α2 κατηγορία) και είναι πολύ χαρούμενοι για αυτό. Την περίοδο αυτή των διακοπών θα ξεκουραστούν για να συνεχίσουν μετέπειτα στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εύχεται για το 2016 σε προσωπικό επίπεδο υγεία και σε αθλητικό γήπεδα γεμάτα κόσμο.
Ο Γιώργος Καντιώτης, Παίχτης της Ομάδας Βόλλεϋ του Πανιωνίου, δήλωσε ότι ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής για το 2015. Τέλειωσε ευχάριστα αυτή η χρονιά. Ο Πανιώνιος δεν έδωσε το καλύτερο του εαυτό σε αυτό το παιχνίδι, παρόλα αυτά στάθηκε τυχερός. Ελπίζει την καινούργια χρονιά να είναι ξεκούραστοι και με ανεβασμένη την ψυχολογία.
Το Διαδικτυακό κανάλι της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr εύχεται χρόνια πολλά, ευτυχισμένο το 2016 και πάντα επιτυχίες στον Πανιώνιο.

Share this Post:

Συντάκτης Δήμητρα Σέκη

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια