Αθλητικά

Μεγάλη νίκη για τη Δραπετσώνα, 3-1 την Αργυρούπολη

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο οποίο είχαμε ανατροπές, εναλλαγές στο σκορ, πολλές φάσεις διαρκείας και τρομερές προσπάθειες για τις δύο ομάδες, η Δραπετσώνα κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες επικρατώντας με 3-1 σετ την ομάδα της Αργυρούπολης, ανατρέποντας μάλιστα μεγάλες διαφορές στα δύο τελευταία σετ.

Η προπονήτρια της Δραπετσώνας, Όλγα Χατζηδημητρίου, στάθηκε στη μεγάλη θέληση που έδειξαν οι παίκτριές της για τη νίκη: "Οι παίκτριες έχουν θέληση, ψυχή και πάθος και το αποδεικνύουν. Σήμερα είδαμε μια ομάδα με χαρακτήρα πρωταθλητή. Το πιστέψαμε και γι' αυτό κάναμε δύο ανατροπές στα σετ, αυτό σημαίνει πως οι παίκτριες έχουν την τεχνική και την ικανότητα να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Στην ψυχή είναι πρωταθλήτριες. Η νίκη αυτή με κάνει να έχω ακόμη περισσότερες απαιτήσεις πλέον από εκείνες".

Μία από τις παίκτριες της ομάδας, η Βιβή Μπαλή, μίλησε για το πώς έζησε το παιχνίδι: "Ήταν ένα φοβερό παιχνίδι, είχα καιρό να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Το τελευταίο σετ ήταν σχεδόν χαμένο αλλά το κερδίσαμε. Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη και δεν υπήρχε περίπτωση να φύγουμε ηττημένες".

Με τη σειρά της, η Ιωάννα Τζώρτζη τόνισε: "Ήταν ένα παιχνίδι εξαιρετικό και από τις δύο ομάδες. Έπαιξαν μεγάλο ρόλο στη νίκη μας οι επιστροφές μας στα δύο τελευταία σετ, ήταν μια νίκη ψυχολογίας που την είχαμε ανάγκη μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Η Αργυρούπολη είναι μια ομάδα από την οποία έχω περάσει, χαίρομαι κάθε φορά που την αντιμετωπίζω, είναι ένα σωματείο το οποίο σέβομαι".

Τα σετ: 18-25, 25-23, 25-21, 29-27

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια