Πολιτιστικά

Μεγάλη Ετήσια Πολιτιστική Γιορτή στην Αργυρούπολη από τον Σύλλογο ''Χοροέκφραση''

γράφει η Δήμητρα Σέκη

Πολιτιστική βραδιά με άρωμα Ελλάδας στην Αργυρούπολη

 

Μια πολύ όμορφη πολιτιστική βραδιά με χορούς από όλη την Ελλάδα διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Χοροέκφραση» την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016  στην Αργυρούπολη. Την εκδήλωση κάλυψε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr.

Η Κορίνα Θεοδώρου, Γενική Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου και Αντιδήμαρχος Παιδείας της Αργυρούπολης, εξέφρασε τη χαρά της για την προσέλευση του κόσμου στην γιορτή και δήλωσε ότι παρά τη δυσκολία που είχε η διοργάνωση της εκδήλωσης, χάρη στην  ομαδική δουλειά πέτυχαν  τους στόχους τους. Ευχήθηκε τέτοιες γιορτές να γίνονται πιο συχνά, προσκαλώντας τον κόσμο και την επόμενη χρονιά.

Ο Γιάννης Κωνσταντάτος, Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, ιδιαίτερα χαρούμενος για την σπουδαία αυτή βραδιά δήλωσε ότι «Η Χοροέκφραση  μεταφέρει την Ελλάδα στο Ελληνικό και την Αργυρούπολη» τονίζοντας ότι  ο Πολιτιστικός Σύλλογος έδειξε  χορούς από όλη την Ελλάδα μεταφέροντας το κλίμα της επαρχίας στην Αργυρούπολη. Ανυπομονεί για την  πολιτιστική εκδήλωση της επόμενης χρονιάς.

Share this Post:

Συντάκτης Δήμητρα Σέκη

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια