Αθλητικά

Μηδενίστηκε με ΧΑΝΘ το γυναικείο βόλλευ του Ιστορικού, εντός έδρας στην.....Αργυρούπολη

Ο αγώνας μπορεί ίσως να επαναληφθεί, αλλά η γυναικεία ομάδα βόλλευ του Ιστορικού, που ''καθάρισε'' την προηγούμενη Κυριακή τον ΖΑΟΝ στο Ζηρίνειο, πληρώνει για να φιλοξενηθεί πάλι, Αυτή τη φορά,μετά τον Πειραιά, οι ''πανθηρίνες'' θα αγωνιζόντουσαν σήμερα στο γήπεδο του ΑΟΝΑ.

Μαζί με το ανδρικό βόλλευ του Ιστορικού,που πέρσι κράτησε πολύ ψηλά την σημαία του Ιστορικού στην Α2, το βόλλευ του Πανιωνίου, Βαρίκας ακούει και Βαρίκας δεν βλέπει ζώντας σε ξένες έδρες τόσο τα εντός όσο και τα εκτός έδρας παιχνίδια τους πάνω από ένα χρόνο...Φυσικά και το γυναικείο μπάσκετ το ΣΕΦ λέει έδρα του μέχρι στιγμής!

Τώρα, μπορεί πια να μην ''ευθύνεται'' ο Ερασιτέχνης ΠΓΣΣ, αλλά σίγουρα κάποιος άλλος ερασιτέχνης, ίσως λίγο νεότερος από τα 130 χρόνια που θα γιορτάσει το 2020 ο Ιστορικός....

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του www.panionia-idea.gr το οποίο έχει ακόμη την...υπομονή να κάνει μαύρο χιούμορ για το θέμα του κλειστού ''Α.Βαρίκας'', απευθυνόμενο σε ώτα που δεν έχουν αίσθηση ούτε του χιούμορ ούτε της ιστορίας της ομάδας.

Ωφείλουμε, τουλάχιστον, να χαιρετίσουμε την υπομονή/ανοχή/αντοχή των υπευθύνων  των δύο τμημάτων βόλλευ αλλά και την ''γαιδουρινή'' υπομονή των υπευθύνων του τμήματος handball που είναι ''προσφυγικό'' σωματείο πολλά χρόνια τώρα!!

''Το γυναικείο Βόλεϊ του Πανιώνιου είχε αγώνα σήμερα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Pre League με την ΧΑΝΘ.

Ο Πανιώνιος και πιο συγκεκριμένα η ομάδα βόλεϊ των γυναικών σήμερα μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια κατάφερε και βρήκε έδρα (Την Παρασκευή το απόγευμα) για να παίξει τον εντός έδρας αγώνα με την ΧΑΝΘ στην Αργυρούπολη. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 12:00 αλλά ο γιατρός του αγώνα δεν ήταν στο γήπεδο λόγω έκτακτου ιατρικού περιστατικού. Οι διαιτητές περίμεναν 15′ λεπτά όπως λέει ο κανονισμός και ο γιατρός κατάφερε και ήρθε στο γήπεδο μετά από 24′ λεπτά.

Οι διαιτητές όμως είχαν μηδενίσει τον Πανιώνιο και έδωσαν τον αγώνα υπέρ της ΧΑΝΘ χωρίς να θέλουν να ακούσουν κανένα, ούτε την αντίπαλη ομάδα όπου συμφωνούσε να ξεκινήσει ο αγώνας με το που ήρθε ο γιατρός.

Ο Πανιώνιος θα κάνει ένσταση για τον μηδενισμό αυτό θα κάνει αίτημα για επανάληψη και νέο ορισμό του παιχνιδιού.

Το θέμα όμως δεν είναι ο μηδενισμός αυτός στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Το μεγάλο θέμα είναι ότι πλέον ο ερασιτέχνης Πανιώνιος δεν έχει έδρα και είναι ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ μέσα στην ίδια του την πόλη. ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ από ορισμένους ανθρώπους που δεν έχουν την πυγμή να χτυπήσουν το χέρι σε συγκεκριμένα γραφεία και να τους πουν με πια ΙΣΤΟΡΙΑ και πια ομάδα παίζουν δικά τους παιχνιδάκια.

Ο Πανιώνιος δεν είναι κανενός ο Πανιώνιος ανήκει στην πόλη του και στον κόσμο του μα πιο πολύ στην Ιστορία του βρείτε ΤΩΡΑ γήπεδο για να παίζουν οι ομάδες του ερασιτέχνη Βόλεί, Μπάσκετ, Χάντμπολ γιατί δεν πάει άλλο.

*ΥΓ Αλήθεια για πείτε στις ομάδες που διατυμπανίζατε από πέρυσι ότι τους βρήκατε προπονητήρια και πληρώνετε αδρά για αυτά κάθε χρόνο που θα κάνουν τώρα προπονήσεις?

*Αλήθεια με το «Ανδρέας Βαρίκας» τι γίνεται πότε θα είναι έτοιμο ξέρει κανείς? ή να ρίξουμε την τράπουλα?

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια