Εκλογικά

Μαφιόζικες επιθέσεις κατά της υποψήφιας Δημάρχου Νέας Σμύρνης , Δήμητρας Νάνου

Η πολιτική μαφία της Νέας Σμύρνης φοβάται και απειλεί την υποψήφια δήμαρχο, Δήμητρα Νάνου. Η ίδια προέβη στην εξής δήλωση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook:

“Καλημέρα και καλό μήνα.

Τη Δευτέρα το μεσημέρι, έξω από την πόρτα του σπιτιού μου, βρήκα να με “περιμένει” μια όμορφη ανθοδέσμη, που συνοδευόταν από ένα ακόμη πιο “όμορφο” μήνυμα. Στο μήνυμα αυτό ο/οι συντάκτης/ες του, πέραν κάποιων σεξιστικών ύβρεων προς το πρόσωπό μου, μού υποδείκνυε/αν “ευγενικά” “να μαζευτώ”, “να μην τολμήσω να ασχοληθώ με τον Δήμο Νέας Σμύρνης”, “να κάτσω εκεί που είμαι γιατί και πολύ μου πάει”, ότι “θα φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου ” καθώς και ότι θα είμαι “το επόμενο θύμα της πλατείας”.

Με την όμορφη πράγματι ανθοδέσμη, καθώς και το “ευγενικό” σημείωμα που τη συνόδευε, πήγα άμεσα στο Τμήμα Ασφαλείας της Νέας Σμύρνης και υπέβαλα έγκληση κατά αγνώστων, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε ο καθ’ ύλην αρμόδιος Υπουργός, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος. Πλέον η Ελληνική Αστυνομία έχει τον λόγο. Σε κάθε περίπτωση όμως θα ήθελα, στον/ους εμπνευστή/ές αυτής της απαράδεκτης ενέργειας, να στείλω ένα πολύ καθαρό μήνυμα: Δεν σε/σας φοβάμαι, δεν εκβιάζομαι, δεν σε/σας υπολογίζω.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης δεν ανήκει σε εκβιαστές και ανθρώπους της νύχτας. Το φως για μια ακόμη φορά θα νικήσει το σκοτάδι. Η προσπάθειά μου μόλις ξεκίνησε.”

#DimitraNanou #ΔήμοςΝέαςΣμύρνης #stanotia

Πηγή από: https://www.nsreloaded.gr/post/%CE%9C%CE%B1%CF%86%CE%B9%CF%8C%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86/?fbclid=IwAR0k4fGw2aDg8YHjgEi1neFhDLuj-VukjNaHTCwzB6PVZPZSuIEgOIbhyOk
Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια