Δημοτικά

Κρούσμα κορονοϊού σε εκπαιδευτικό στη Νεα Σμύρνη ;

Με σχολεία όμορων Δήμων να παρουσιάζουν κρούσματα, ανεπιβεβαίωτη από εμάς ανάρτηση του www.alfavita.gr -ως προς την εκγκυρότητα της- μιλάει και μάλιστα με ονόματα ανθρώπων που το επιβεβαιώνουν, πως υπήρξε και κρούσμα σε εκπαιδευτικό σχολείου της Νέας Σμύρνης.

Η ιστοσελίδα μιλάει μάλιστα για Γυμνάσιο της πόλης που δεν ονομάζει 

 Ενημερωτικό αιρετών Χρήστου Κάτσικα - Μάκη Μαυρέλη για το κρούσμα σε εκπαιδευτικό της Νέας Σμύρνης και σε μαθητή του Παλαιού Φαλήρου

Οι αιρετοί Χρήστος Κάτσικας, Μάκης Μαυρέλης, εκλεγμένοι με το  ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Παρέμβασης  στις ΕΛΜΕ Καλλιθέας Νέας Σμύρνης Μοσχάτου και Νότιας Αθήνας επιβεβαιώνουν για τα δύο κρούσματα σε σχολεία της Αθήνας, ενώ ιδιαίτερη ανησυχία εκφράζεται για τις επαφές που είχε εκπαιδευτικός στη Νέα Σμύρνη με συναδέλφους του.

Αναλυτικά:

Σε Γυμνάσιο της Νέας Σμύρνης έχουμε επιβεβαιωμένο κρούσμα συναδέλφου. Επίσης έχουμε επιβεβαιωμένο κρούσμα μαθητή σε σχολείο του Παλαιού Φαλήρου. Είναι φανερό ότι με την "κανονικότητα" της λειτουργίας των φορτωμένων τμημάτων και των μέτρων που έχει πάρει το ΥΠΑΙΘ θα έχουμε συνέχεια παρόμοιες δυσάρεστες για την υγεία συναδέλφων και μαθητών μας ειδήσεις. 

Στην περίπτωση του Γυμνασίου της Νέας Σμύρνης και καθώς ο συνάδελφος είχε έρθει σε επαφή και με τους άλλους συναδέλφους του Συλλόγου και με μαθητές ζητάμε α. το κλείσιμο του σχολείου για το χρονικό διάστημα που χρειάζεται και β. να αναλάβει ο δήμος της Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τις κρατικές υπηρεσίες υγείας δωρεάν τεστ σε όλους τους καθηγητές του σχολείου και το υπόλοιπο προσωπικό.

Πηγή https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/332641_kroysma-koronoioy-se-ekpaideytiko-sti-nea-smyrni-anisyhia-gia-tis-epafes-me?fbclid=IwAR3rWhP6eKnEC89AkHrHiv9fVxev07nxweWWuJZmJzu_P-0xdsj_HFrre9A

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια