Αθλητικά

Ηττα με 1-3 για την ΓΑΝΣ Ιριδα από την ΑΣ Ηλιούπολη στο 'Αρτάκης'

Στο κλειστό Γήπεδο Αρτάκης, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής της Β’ Εθνικής του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Βόλλεϋ Γυναικών η Ίρις ήρθε αντιμέτωπη με την Ηλιούπολη. Η Ηλιούπολη κέρδισε την  Ίριδα με 3-1 σετ, τα οποία διαμορφώθηκαν ως εξής: 1ο σετ 8-25, 2ο σετ 20-25, 3ο σετ 26-24, 4ο σετ 19-25.Εκεί βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr  για να καλύψει το παιχνίδι.
Η Λίνα Κιρμίτσα, Παίχτρια της Ίριδας, δήλωσε ότι στην αρχή δεν ήταν καθόλου συγκεντρωμένες. Στη συνέχεια με τις στοχευμένες συμβουλές του προπονητή τους κατάφεραν να κερδίσουν το 3ο σετ.  Στο 4ο σετ έχασαν πολλούς πόντους μαζεμένους με αποτέλεσμα την ήττα. Ελπίζει να τα πάνε καλύτερα την επόμενη αγωνιστική.
Η Έλενα Βονόρτα, Παίχτρια της Ίριδας, δήλωσε οτι στο 1ο σετ μπήκαν μουδιασμένες. Θεωρεί οτι αν ξεκινάνε απο την αρχή να παίζουν όπως έπαιξαν στο τέλος έχουν ελπίδες. Είναι αισιόδοξη για την ομάδα της. Την επόμενη αγωνιστική η Ίριδα θα παίξει με τον Πήγασο Χαϊδαρίου.
Το Διαδικτυακό κανάλι της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr – Επίσημος Χορηγός  Επικοινωνίας της Ομάδας εύχεται καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες στην Ίριδα.

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια