Hot News

Η World Ventures φέρνει Εκπαιδευτικές Εκδηλώσεις στην Αθήνα

Πλάνο,Τέξας

23 Μαρτίου2018

Η World Ventures φέρνει Εκπαιδευτικές Εκδηλώσεις στην Αθήνα

Πλάνο, Τέξας  23 Μαρτίου 2018  Η World Ventures™, ο κορυφαίος όμιλος απευθείας πωλήσεων ταξιδιών σε όλο τον κόσμο και συνδρομών αναψυχής, συγκέντρωσε εξαιρετική συμμετοχή στο Momentum, μια κορυφαία εκπαιδευτική εκδήλωση στην Αθήνα από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου 2018, στοAthensMetropolitanExpoS.A. www.metropolitanexpo.gr. Το Momentum έφερε κοντά τους Ανεξάρτητους Αντιπροσώπους της World Ventures από όλη την Ευρώπη για να εξελίξει τις ηγετικές τους ικανότητες και να επιταχύνει την ομαδικότητα, γιορτάζοντας παράλληλα τη δύναμη και τη διαφορετικότητα.

Τα κυριότερα σημεία της εκδήλωσης περιλάμβαναν:

  1. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Josh Paineέδωσε μια εξαιρετική ομιλία, μοιράζοντας ανεκτίμητα επιχειρηματικά μαθήματα που πήρε κατά τη διάρκεια της καριέρας του. «Όταν η επίγνωση και η θαρραλέα δράση συναντιούνται, μπορεί να γίνει μια μεταμόρφωση», είπε οJosh Paine. «Υπάρχει λόγος που είμαστε εδώ — είμαστε εδώ για να αφήσουμε τον αντίκτυπό μας στον κόσμο.»
  2. Ο Πρόεδρος της Rovia™ Jim Menge περιέγραψε πώς ταDreamTrips™ προσφέρουν περισσότερες επιλογές σε ταξίδια, περισσότερες επιλογές δωματίων, περισσότερες εκδρομές και μεγαλύτερη διαθεσιμότητα σε επιπλέον διανυκτερεύσεις.
  3. ΤοWorld Ventures Foundation™ γιόρτασε το Heart to Serve τηςκοινότητας, έχοντας υπηρετήσει χιλιάδες παιδιά παγκοσμίως το 2017.

Εκτός από την παροχή ασύγκριτης εκπαίδευσης στους Αντιπροσώπους, οι εκδηλώσεις της WorldVentures επηρεάζουν θετικά τις τοπικές οικονομίες μέσω των αυξημένων δαπανών σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και δραστηριότητες. Οι 3400 και πλέον παρευρισκόμενοι του Momentum έμειναν κατά μέσο όρο για τρεις νύχτες για την εκδήλωση. Σύμφωνα με το BudgetYourTrip, οι επισκέπτες στην Αθήνα ξόδεψαν κατά μέσο όρο 73 ευρώ ανά άτομο, ανά ημέρα, καταβάλλοντας συνολική οικονομική συνεισφορά περίπου 248.200 ευρώ στην τοπική οικονομία κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της εκδήλωσης.

Το World Ventures Foundation, το φιλανθρωπικό ίδρυμα της εταιρίας, βοηθά, κατά τη διάρκεια μεγάλων εκπαιδευτικών εκδηλώσεων, παιδιά που δεν έχουν την κατάλληλη φροντίδα, διοργανώνοντας μια Ημέρα Εθελοντών. Κατά τη διάρκεια του Momentum, μια ομάδα 250 εθελοντών του ιδρύματος συνεργάστηκε με επτά κοντινά φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά, όπως το Make-A-Wish® Ελλάδας, το Πρότυπο Εθνικό Νηπιαγωγείο Καλλιθέας και το «Χαμόγελο του Παιδιού». Οι εθελοντές συμμετείχαν στον καθαρισμό, το βάψιμο και τον καλλωπισμό των συγκεκριμένων τοποθεσιών.

 Σχετικά με τηWorldVentures

Η World Ventures είναι μια ιδιωτική εταιρεία που εδρεύει στο Plano, Τέξας, και πωλεί συνδρομές ταξιδιών και αναψυχής παρέχοντας ένα ποικίλο σύνολο προϊόντων και εμπειριών. Στόχος της εταιρείας είναι να βοηθήσει τους Ανεξάρτητους Αντιπροσώπους της, τα μέλη των DreamTrips και τους υπαλλήλους της να επιτύχουν περισσότερη διασκέδαση, ελευθερία και ολοκλήρωση στη ζωή τους. Η World Ventures χρησιμοποιεί το μοντέλο των άμεσων πωλήσεων για να προωθηθεί στην αγορά με ενεργούς Αντιπροσώπους και μέλη παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτετην ιστοσελίδα www.worldventures.com.

Σχετικά με το World Ventures Foundation

Το World Ventures Foundation είναι ένας 501(c)3 μη κερδοσκοπικός οργανισμός των ΗΠΑ, με αποστολή να δημιουργήσει θετικές αλλαγές στη ζωή των παιδιών σε όλο τον κόσμο. Το ίδρυμα υποστηρίζει βιώσιμα προγράμματα που προάγουν την υγεία, την ευτυχία, την ασφάλεια και την ανάπτυξη των παιδιών. Εκπροσωπούμενη από το λογότυπο και την ετικέτα HearttoServe, η αποστολή του ιδρύματος ολοκληρώνεται με τέσσερις κύριους τρόπους: VolunTours, Ημέρες Εθελοντών, DreamCourts ™ και έρανοι. Μάθετε περισσότερα στο www.worldventuresfoundation.org.

WorldVenturesHoldings, Επικοινωνία Μέσων

KassyRosewitz

ΔιευθύντριαPR&ConsumerAffairs

press@worldventures.com

 

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια