Εκλογικά

Η Δημ.Τ.Ο 2ου Διαμερίσματος Δήμου Αθηναίων τίμησε την ΟΝΝΕΔ

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση του δεύτερου διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων διοργάνωσε εκδήλωση στο All Day Bar «Μαντζάρου 3» στο Κολωνάκι για να τιμήσει τη νεολαία της ΟΝΝΕΔ του δεύτερου διαμερίσματος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρ.Αντιπρόεδρος της Βουλής και πρ.Υπουργός Νικήτας Κακλαμάνης, πολιτευτές και στελέχη του κόμματος, μέλη της Δημ.Τ.Ο. και της ΟΝΝΕΔ και φυσικά εκπρόσωποι του Τομέα Αθηνών.

Ο κόσμος ήταν αρκετός και όσο πέρναγε η ώρα γινόταν περισσότερος με τη νέα και την παλιά γενιά φιλελεύθερων πολιτευτών να περνάνε ένα χαλαρό πολιτικό βράδυ σε φιλική ατμόσφαιρα.

Ο πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Παναγιώτης Ευθυβουλίδης, μιλώντας στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr, δήλωσε πως η επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ αξίζει μια γιορτή, τονίζοντας πως και οι παλιοί ΟΝΝΕΔίτες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να θυμηθούν σκηνές του πολιτικού παρελθόντος. «Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία για να καθοδηγούν τους νέους, που με τον παρορμητισμό τους, με το κέφι τους και τη δουλειά τους θα φτιάξουν μία δυνατή ομάδα και πιστεύω πως σύντομα θα αποδείξουμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να κυβερνήσουμε σωστά αυτή τη χώρα σαν Νέα Δημοκρατία» δήλωσε κλείνοντας.

Η Ιωάννα Γκελεστάθη, πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Αθηνών και κόρη του πρ.Υπουργού Νίκου Γκελεστάθη, μίλησε για την ευχάριστη βραδιά και χαρακτήρισε εξαιρετικά πετυχημένο το Συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ, ενώ εκδήλωσε την επιθυμία της σύντομα η Νέα Δημοκρατία να είναι κυβέρνηση της χώρας.

Η Τζένη Παπαδοπούλου, Τομεάρχης Νέας Δημοκρατίας Α1 Αθηνών, χαρακτήρισε την ΟΝΝΕΔ «ζωντανό κύτταρο της παράταξης» που χρειάζεται στήριξη και συμπαράσταση από όλους.

Τέλος, ο Δημήτρης Μαραβέλιας, πρ.πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, πρ.Δήμαρχος Χαϊδαρίου και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, σχολίασε το φιλικό περιβάλλον, φίλους και συναγωνιστές, δηλώνοντας πως είναι «μια ζωή ΟΝΝΕΔ, αν και έχουν περάσει λίγο τα χρόνια».

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια