Κοινωνία

Η απάντηση του Φροντιστήριου Νέας Σμύρνης «Γ. Σιοτρόπου-Α.Βασιλάκη, Μ.Χρυσοχοΐδη.» για το θέμα των εντύπων

Θέμα φαίνεται να προέκυψε μετά το ρεπορτάζ του του https://thequillaffair.wordpress.com/2019/09/11/%cf%86%cf%81%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%83%ce%bc%cf%8d%cf%81%ce%bd%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%89%ce%b8%ce%b5%ce%af-%ce%bf/?fbclid=IwAR1A3ZTMQR6oe_liMGfpcw7MDxaeOSLQfpxfwqCqLSfO2mnk3YfPi8JpWeA

σχετικά με κείμενο που όπως δείχνει το https://thequillaffair.wordpress.com/ τυπώθηκε και μοιράσθηκε από το Το φροντιστήριο ξένων γλωσσών «Γ. Σιοτρόπου- Α. Βασιλάκη, Μ. Χρυσοχοΐδη.» στη Νέα Σμύρνη.

Το φροντιστήριο ξένων γλωσσών «Γ. Σιοτρόπου- Α. Βασιλάκη, Μ. Χρυσοχοΐδη.» της Νέας Σμύρνης, έστειλε στο www.nstv.gr την ακόλουθη απάντηση την οποία και δημοσιεύουμε

''Το κείμενο για το οποίο δικαίως γίνεται τόσος λόγος γράφτηκε από την κυρία Σιοτρόπου, η οποία είναι 80 χρονών και απηχεί τις προσωπικές της απόψεις και αντιλήψεις.

Το κείμενο τυπώθηκε από την ίδια και διανεμήθηκε με δική της πρωτοβουλία, χωρίς ποτέ να ερωτηθεί η διοίκηση ή το εκπαιδευτικό προσωπικό. Σε καμία περίπτωση δεν ασπαζόμαστε τις απόψεις της και ουδέποτε υπήρξε η παραμικρή υποψία ομοφοβικού κλίματος στο φροντιστήριό μας. Αυτό μπορεί να σας το επιβεβαιώσει οποιοσδήποτε μαθητής, γονιός ή εκπαιδευτικός μας.

Ζητούμε συγγνώμη ως κέντρο ξένων γλωσσών αλλά και προσωπικά για ο,τι συνέβη.''

 

Μιχάλης Χρυσοχοϊδης

 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια