Αθλητικά

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ομάδες της Volley League!

Ευχάριστα νέα για την πρώτη κατηγορία ανδρών στο βόλεϊ, αφού μετά από 40 ημέρες απραξίας οι ομάδες της Volley League επιστρέφουν από αύριο (13/12) στις προπονήσεις μετά από Κοινή Υπουργική Απόφαση. Η θετική αυτή εξέλιξη αναμένεται να δείξει το δρόμο και στο πρωτάθλημα των γυναικών, ενώ σειρά ίσως πάρουν και άλλες κατηγορίες ερασιτεχνικών αθλημάτων. Μαζί με τις ομάδες της Volley League επιστρέφουν στις προπονήσεις και οι ομάδες της Super League 2 στο ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

"Επιτρέπεται από αύριο Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020, η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, για προπονήσεις χωρίς την παρουσία θεατών, των ομάδων που μετέχουν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β’ Εθνικής κατηγορίας (Super League 2) και στο πρωτάθλημα πετοσφαίρισης (Volley League).

Αυτή η προσθήκη στις αθλητικές δραστηριότητες που επιτρέπονταν ως τώρα, περιλαμβάνεται στην Κοινή Απόφαση των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Άμυνας, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δικαιοσύνης, Εσωτερικών, Μετανάστευσης και Ασύλου, Υποδομών και Μεταφορών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, που ισχύουν από αύριο Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020. Υπήρξε, νωρίτερα, θετική εισήγηση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες.

Οι ενέργειες του Υφυπουργείου Αθλητισμού συνεχίζονται προκειμένου να ακολουθήσουν και άλλα ομαδικά αθλήματα των ανωτάτων κατηγοριών, τα οποία θα περιλαμβάνουν στο πρωτόκολλό τους υποχρεωτικό εβδομαδιαίο τεστ για COVID-19".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια