Κοινωνία

Η 51η Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Ν. Σμύρνης

Δελτίο Τύπου 

Στις εγκαταστάσεις του Β΄ΚΑΠΗ του Δήμου Ν. Σμύρνης πραγματοποιήθηκε η 51η Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Ν. Σμύρνης σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας».

Επιλέχθηκε η 19η Μαΐου για την πραγματοποίηση της αιμοδοσίας στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων, προκειμένου να συγκεντρωθεί αίμα την επέτειο της ημέρας, που τόσο αίμα χύθηκε άδικα .

Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών υπήρξε μεγάλη, και με τη βοήθεια των εθελοντών του Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού η όλη διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά και συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός φιαλών αίματος.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης Ν. Σμύρνης Γιατζίδης Παναγιώτης τόνισε: «η δωρεά αίματος προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αποτελεί μέγιστη πράξη ανθρωπισμού και αλληλεγγύης. Στο μέλλον προγραμματίζουμε να ακολουθήσουν και άλλες δράσεις της Κοινωνικής Υπηρεσίας για την ενίσχυση πληθυσμιακών ομάδων που χρήζουν ιδιαίτερης μέριμνας και κοινωνικής υποστήριξης».

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια