Δημοτικά

Η ΕΛΜΕ Καλλιθεας,Νέας Σμύρνης,Μοσχάτου καταγγέλει προβλήματα στο 6ο ΓΕΛ Ν. Σμύρνης

Η καταγγελία της ΕΛΜΕ Καλλιθεας,Νέας Σμύρνης,Μοσχάτου

" Για την κατάσταση στο 6ο Λύκειο Νέας Σμύρνης

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ μας έχει επισημάνει και με άλλη ευκαιρία ότι στα σχολεία της περιοχής μας καθηγητές και διευθυντές αγωνίζονται καθημερινά με ελλιπή μέσα, σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία, να κρατήσουν όρθια τα σχολεία και την εκπαιδευτική διαδικασία. 

Παράλληλα, η ΕΛΜΕ μας με την ανιδιοτελή και αγωνιστική στάση της έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των συναδέλφων, εκπαιδευτικών και διευθυντών, με καλή επικοινωνία με όλους, σε όφελος της λειτουργίας των σχολείων μας.

Ωστόσο, υπάρχουν και εξαιρέσεις, ευτυχώς ελάχιστες, που όμως θέλουμε να επισημάνουμε.

Δεν αναφερόμαστε στο διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Μοσχάτου για τον οποίο ήδη η ΕΛΜΕ μας, καθώς και δεκάδες άλλες ΕΛΜΕ και Σύλλογοι Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα έχουν εκδώσει καταγγελία.

Αναφερόμαστε στα προβλήματα που έχουν ανακύψει στο 6ο ΓΕΛ Ν. Σμύρνης, όπου έχουμε συνεχείς διαμαρτυρίες τόσο του συλλόγου διδασκόντων, όσο και συλλογικών φορέων γονέων για τη στάση και τη συμπεριφορά της διευθύντριας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διευθύντρια του 6ου  ΓΕΛ Ν. Σμύρνης έχει προκαλέσει με τη στάση και τη συμπεριφορά της και υπάρχουν καταγγελίες εναντίον της και από την ΕΛΜΕ μας και από την ΟΛΜΕ.

Η συγκεκριμένη διευθύντρια συνηθίζει να καλεί την αστυνομία για εσωτερικά ζητήματα του σχολείου. Έτσι έκανε πριν από κάμποσο καιρό όπου κάλεσε την αστυνομία επειδή εκλεγμένοι συνδικαλιστές επισκέφτηκαν, όπως συνηθίζεται, το σχολείο για να μιλήσουν με τους συναδέλφους, ενώ το ίδιο απείλησε να κάνει για εκπαιδευτικούς του συλλόγου διδασκόντων.

Η ενημέρωσή μας, η οποία βασίζεται σε καταγγελίες καθηγητών και γονέων και όχι μόνο, είναι ότι το σχολείο βρίσκεται σε κρίση με αποκλειστικό υπεύθυνο την Διευθύντρια. Και επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει...''

Τα συμβάντα τα γνωρίζουν -κατόπιν δημοσιογραφικής μας ερευνας- και τα μέλη του ΔΣ της Ενωσης Γονέων και κυδεμόνων Νέας Σμύρνης

πηγή https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/anakoinoseis/351827_nea-smyrni-nea-kataggelia-gia-ti-dieythyntria-toy-6oy-gel

 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια