Διαμαρτυρία της ''Ποιότητας Ζωής'' για τις ενέργειες της Αστυνομίας στα μέλη της ''Μια Πόλη Ανάποδα''

Νέα Σμύρνη 7 Απριλίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ –ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της και την αντίθεση της σε υπερβολικές ενέργειες που ξεπερνούν την κρισιμότητα των στιγμών που περνάμε ως κοινωνία, από τα όργανα της Πολιτείας.
Ως τέτοια χαρακτηρίζουμε την σημερινή διακοπή της διαμαρτυρίας που επέβαλε η Αστυνομία στην ενημέρωση που πραγματοποιούσαν συμβολικά τρία μέλη της Δημοτικής Κίνησης «ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ» κρατώντας ένα πανό με την άποψη τους για το Δημόσιο Σύστημα υγείας. Ιδιαίτερα μάλιστα ανήμερα της Παγκόσμιας μέρας Υγείας ..
Τα πρόστιμα στα μέλη της Κίνησης Δημοτικής «ΜΙΑ ΠΟΛΗΑΝΑΠΟΔΑ» που επιδόθηκαν και η προσαγωγή του ΔημοτικούΣυμβούλου Γιάννη Φραγκούλη που έχει εκ του νόμου Άδειανα κινείται στην πόλη ως αιρετός ξεπερνά τα εσκαμμένα.
Κατόπιν των παραπάνω καλούμε την Διοίκηση του Αστυνομικού Τμήματος να διαγράψει τα πρόστιμα και τον συμβολισμό που υποκρύπτουν και την Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρουν θέση για να μην γίνουμε μάρτυρες στο άμεσο μέλλον τέτοιων συμπεριφορών που δεν
απηχούν το πνεύμα των μέτρων περιορισμού της κίνησης και όχι των απόψεων.
Η αντιμετώπιση του κορονοϊού δεν απαιτεί κατ ́ανάγκη σιγή κοιμητηρίου...νομίζουμε!

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια