Εκλογικά

Γ.Κουτελάκης για το αποτέλεσμα των εκλογών ''Η καθαρή νίκη του Συνδυασμού μας αντανακλά την απόφαση των πολιτών για ουσιαστική αλλαγή ''

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ Τ0 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 8Ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Η καθαρή νίκη του Ανεξάρτητου Συνδυασμού μας την Κυριακή 8 Οκτωβρίου αντανακλά την απόφαση των πολιτών της Ν.Σμύρνης για ουσιαστική αλλαγή κατεύθυνσης στη Διοίκηση του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν και με την ψυχή τους και με την ψήφο τους, ξεπερνώντας για χάρη της προοπτικής της πόλης ακόμα και κομματικές προτιμήσεις τους.

Συγχαίρουμε όλους τους συνυποψήφιους μας για τον αγώνα που έδωσαν χωρίς τοξικότητα υπέρ των απόψεων τους.

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το επίπεδο της προσέλευσης στις κάλπες. Καλούμε τους πολίτες να προσέλθουν στον Β΄ γύρο των εκλογών για να έχει η τελική απόφαση τη μέγιστη δυνατή και ισχυρή λαϊκή νομιμοποίηση.

Ιδιαίτερα καλούμε τους νέους και τις νέες της πόλης μας να συμμετέχουν στις κάλπες του Β ΄γύρου και να ενισχύσουν το Συνδυασμό μας που επιδιώκει να γίνει η πόλη μας νεανική , καινοτόμα και smart. Πόλη των νέων, που να απάντα στις ανησυχίες τους και να στηρίζει τα όνειρά τους.

Σημειώνουμε με ικανοποίηση ότι στην πόλη μας δεν υπάρχουν και δεν βρίσκουν έδαφος για να αναπτυχθούν φασιστικοί σχηματισμοί.

Στον Β΄γύρο των εκλογών επιδιώκουμε να συμπορευτούμε με δυνάμεις που αγωνίζονται με γνήσιο και ειλικρινές ενδιαφέρον για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας, δημιουργικές, λαϊκές και δημοκρατικές.

Είναι δέσμευση μας ότι οι ασκούμενες πολιτικές στο Δήμο θα εμπνέονται από τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και της κοινωνικής αλληλεγγύης για τα λαϊκά στρώματα.

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια