Κοινωνία

Επίσκεψη Ισραηλινών φοιτητών στη Νέα Σμύρνη

Οι φοιτητές επισκέφτηκαν πολλά σημεία της Νέας Σμύρνης προκειμένου να δούνε τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιείται ο ελεύθερος δημόσιος χώρος της πόλης, στα πλαίσια της εκπαιδευτικής τους επίσκεψης.

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στη Νέα Σμύρνη φοιτητών του τμήματος αρχιτεκτονικής τοπίου του Technion-Ινστιτούτου Τεχνολογίας του Ισραήλ, oι οποίοι συνοδεύονταν από την καθηγήτρια αρχιτεκτονικής τοπίου κα Revital Shoshany.

Η περιήγηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Πρασίνου Πέτρου Κουκά σε συνεργασία με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κλαίρη Δεληγιάννη και την Προϊσταμένη του τμήματος πρασίνου Ελένη Νατίωτη. Στην περιήγηση παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Χρηστάκης.

Οι φοιτητές περιηγήθηκαν στους χώρους πρασίνου της πόλης της Νέας Σμύρνης, ξεκινώντας από την πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης και την Εστία, περπάτησαν στην κεντρική πλατεία, την πλατεία Καρύλλου και το Άλσος. Οι φοιτητές εντυπωσιάστηκαν από την διαχείριση των εξωτερικών χώρων και τους χαρακτήρισαν εξαιρετικά φιλικούς για τον επισκέπτη, όπως μετέφεραν στους εκπροσώπους του Δήμου.

Πηγή από: https://www.in.gr/2022/09/16/politics/aftodioikisi/episkepsi-israilinon-foititon-sti-nea-smyrni/
Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια